- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Konuyu bilmiyorum da madem olabiletesi var,reçel yapın o zaman çilekli!
Ayyy ne tatlı!Tirtil yetistirseniz
Ayyy ne tatlı!Tirtil yetistirseniz
Tirtil yetistirseniz. Gerci kac gunde kelebek oluyor bilmiyorum
Pamuğa fasülye koy
Derdini çok sevdim ya keşke benimde olsa
Ay iğrenç mi olur bilemedim ama bakteri falan mı üretseniz, biz yapmıştık Fen derslerimizde eğlenceli oluyor. Mikroskopla gözlemlemiştik bakteri üredi mi üremedi mi diye.
+10000Geçen yurtdışında okul öncesi öğrencileri için yapılan bi deneyi okumuştum.Öğretmen öğrencilere; ellerini yıkamadan ,sadece suyla yıkayarak ve sabunla yıkayarak ekmeği ellettiriyor ve küflenme sonuçlarını 1 hafta gözlemliyorlar böylece elleri yıkamanın önemi kavratılıyormuş
Olur ama anaokulu çocukları için aslında daha kolay olur. Anaokulunda mikroskop var. Çocuklar için hem kolay olur. Ama bakteri zarar verir mi sizce.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim vaktinizi aldım kusura bakmayın. Çok teşekkürlerBir kaç farklı şeyi küflenmeye bırakın,
Sonra birbiri ile kıyas yapın.
Farklı sıvıları birer şişeye koyun.
İşaretleyin seviyelerini. Dondurup seviye değişimlerine bakın.
Mikroskop altında da gerek yok aslında. Besi yerine elinde orada çoğalıyor ama sınıf ortamında olmaz, laboratuara göndermesi lazım uygun sıcaklık vs için.Ay iğrenç mi olur bilemedim ama bakteri falan mı üretseniz, biz yapmıştık Fen derslerimizde eğlenceli oluyor. Mikroskopla gözlemlemiştik bakteri üredi mi üremedi mi diye.
Geçen yurtdışında okul öncesi öğrencileri için yapılan bi deneyi okumuştum.Öğretmen öğrencilere; ellerini yıkamadan ,sadece suyla yıkayarak ve sabunla yıkayarak ekmeği ellettiriyor ve küflenme sonuçlarını 1 hafta gözlemliyorlar böylece elleri yıkamanın önemi kavratılıyormuş