Merhabalar aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk isteğimize rağmen maalesef ki olmadı. Aynı zamanda vajinusmus tedavisi de gördüm. İlk 6 ay vajinusmus sıkıntısı vardı sonrasında birçok doktora gittim folik asitten başka hiçbir ilaç yazmadılar yaklaşık 8 ay önce başka bir doktora gittim meğer ben de hormon dengesizliği varmış gittiğm bütün Doktorlarda bu testleri yaptılar ancak ilk kez bir doktor bana hormon dengesizliği olduğunu söyledi 4 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım hormonlarım normale dönünce doktor femara kullanmamı istedi aynı zamanda inofolic ve estrofem denilen ilaçları da kullanmaya başladım Bu da 4 ay sürdü. Yani her ay boyunca hamilelik belirtileri yaşadım ancak sonu hüsran.Doktorum 4 aydan sonra bir HGS çekelim dedi.HGS sonucunda ufak yapışıklık vardı dedi onlar da açıldı ilaçla normalde ilacı herkese iki kez gönderiyoruz ancak senin tüplerine 4 kez gönderdik dedi. HGS çektirdiğim ay hiç bir ilaç vermedi. HGS çektirdiğim ay adetimin 3 günü tekrar doktora gittim bana bu sefer de klomen yazdı aynı zamanda estrofem ve inofolic asitli kullanıyorum iki ilacı bir arada kullanan var mı ya da yan etkileri olabilir mi Çok merak ediyorum femaranın etkisi mi daha iyi yoksa klomenin etkisi mi onu da merak ediyorum lütfen yardım edin