Merhabalar aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk isteğimize rağmen maalesef ki olmadı. Aynı zamanda vajinusmus tedavisi de gördüm. İlk 6 ay vajinusmus sıkıntısı vardı sonrasında birçok doktora gittim folik asitten başka hiçbir ilaç yazmadılar yaklaşık 8 ay önce başka bir doktora gittim meğer ben de hormon dengesizliği varmış gittiğm bütün Doktorlarda bu testleri yaptılar ancak ilk kez bir doktor bana hormon dengesizliği olduğunu söyledi 4 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım hormonlarım normale dönünce doktor femara kullanmamı istedi aynı zamanda inofolic ve estrofem denilen ilaçları da kullanmaya başladım Bu da 4 ay sürdü. Yani her ay boyunca hamilelik belirtileri yaşadım ancak sonu hüsran.Doktorum 4 aydan sonra bir HGS çekelim dedi.HGS sonucunda ufak yapışıklık vardı dedi onlar da açıldı ilaçla normalde ilacı herkese iki kez gönderiyoruz ancak senin tüplerine 4 kez gönderdik dedi. HGS çektirdiğim ay hiç bir ilaç vermedi. HGS çektirdiğim ay adetimin 3 günü tekrar doktora gittim bana bu sefer de klomen yazdı aynı zamanda estrofem ve inofolic asitli kullanıyorum iki ilacı bir arada kullanan var mı ya da yan etkileri olabilir mi Çok merak ediyorum femaranın etkisi mi daha iyi yoksa klomenin etkisi mi onu da merak ediyorum lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cevap verdiğiniz için teşekkür ederim progesteron ve östrojen çok yüksek seviyedeydi ancak bunları ilaçlarla kontrol etti şu an öyle bir sıkıntı yok eşimin değerlerinde de herhangi bir sıkıntı yok üç gündür klomen kullanıyorum ve kasık ağrısı baş dönmesi aynı zamanda akıntı çok fazlaEstrofem rahim kalınlaşması için inofolic folik asit zaten ama pcolulara verilir genelde. Eşinin değerleri nasıl? Senin hormonlarındaki sıkıntı ne?
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Klomen kullanırken normal onlar takılma. Çok fazla bi probleminiz yokmuş gbi duruyor ama çoğu doktor hormon tahlillerinde atlıyor ince detayları inşallah bu sefer güzel haber alırsın canımcevap verdiğiniz için teşekkür ederim progesteron ve östrojen çok yüksek seviyedeydi ancak bunları ilaçlarla kontrol etti şu an öyle bir sıkıntı yok eşimin değerlerinde de herhangi bir sıkıntı yok üç gündür klomen kullanıyorum ve kasık ağrısı baş dönmesi aynı zamanda akıntı çok fazla
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Bende de çikolata kisti vardı 1yıllık evliyim. Bu ay femara ve inofolic kullandım dün catlatma ignesi vuruldum sonucu bilmiyorum inslalah bebiş olur Siz catlatma ıgnesı vurulmadınız mı hiçMerhabalar aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk isteğimize rağmen maalesef ki olmadı. Aynı zamanda vajinusmus tedavisi de gördüm. İlk 6 ay vajinusmus sıkıntısı vardı sonrasında birçok doktora gittim folik asitten başka hiçbir ilaç yazmadılar yaklaşık 8 ay önce başka bir doktora gittim meğer ben de hormon dengesizliği varmış gittiğm bütün Doktorlarda bu testleri yaptılar ancak ilk kez bir doktor bana hormon dengesizliği olduğunu söyledi 4 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım hormonlarım normale dönünce doktor femara kullanmamı istedi aynı zamanda inofolic ve estrofem denilen ilaçları da kullanmaya başladım Bu da 4 ay sürdü. Yani her ay boyunca hamilelik belirtileri yaşadım ancak sonu hüsran.Doktorum 4 aydan sonra bir HGS çekelim dedi.HGS sonucunda ufak yapışıklık vardı dedi onlar da açıldı ilaçla normalde ilacı herkese iki kez gönderiyoruz ancak senin tüplerine 4 kez gönderdik dedi. HGS çektirdiğim ay hiç bir ilaç vermedi. HGS çektirdiğim ay adetimin 3 günü tekrar doktora gittim bana bu sefer de klomen yazdı aynı zamanda estrofem ve inofolic asitli kullanıyorum iki ilacı bir arada kullanan var mı ya da yan etkileri olabilir mi Çok merak ediyorum femaranın etkisi mi daha iyi yoksa klomenin etkisi mi onu da merak ediyorum lütfen yardım edin
İki ay çatlatma iğnesi yaptık olmadı HGS çektirdiğim ay hiç bir ilaç kullanmadım hasta olunca 3. Günü tekrar gittim bana bu defa klomen estrofem inofolic asit yazdı yarın kontrole gideceğim işte bakalım yumurta gelişmiş mi eğer yumurta iyi bir durumda ise çatlatma iğnesi verir herhalde ya da tam bilmiyorum yarın öğreneceğim ben de kist yok sadece adetlerim düzensizdi yani ara lekeleme falan vardı bunun için aslında tedavi görüyordum 4 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım gebelik falan düşünmedik 4 ayın sonunda normal bir şekilde her ay regl olunca artık çocuk için tedaviye başladı doktor bunun sebebinin de progesteron ve östrojen dengesizliği demişti doktor aslında klomen kist oluşturduğu için sanırım doktor bana bugüne kadar vermedi daha basit bir yol denedi femarayı önerdi ben öyle düşünüyorum yarın bakalım ne diyecekBende de çikolata kisti vardı 1yıllık evliyim. Bu ay femara ve inofolic kullandım dün catlatma ignesi vuruldum sonucu bilmiyorum inslalah bebiş olur Siz catlatma ıgnesı vurulmadınız mı hiç
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
İnşallah hayırlısı olur hakkında bebişlerimize kavusuruz ınsallah.İki ay çatlatma iğnesi yaptık olmadı HGS çektirdiğim ay hiç bir ilaç kullanmadım hasta olunca 3. Günü tekrar gittim bana bu defa klomen estrofem inofolic asit yazdı yarın kontrole gideceğim işte bakalım yumurta gelişmiş mi eğer yumurta iyi bir durumda ise çatlatma iğnesi verir herhalde ya da tam bilmiyorum yarın öğreneceğim ben de kist yok sadece adetlerim düzensizdi yani ara lekeleme falan vardı bunun için aslında tedavi görüyordum 4 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım gebelik falan düşünmedik 4 ayın sonunda normal bir şekilde her ay regl olunca artık çocuk için tedaviye başladı doktor bunun sebebinin de progesteron ve östrojen dengesizliği demişti doktor aslında klomen kist oluşturduğu için sanırım doktor bana bugüne kadar vermedi daha basit bir yol denedi femarayı önerdi ben öyle düşünüyorum yarın bakalım ne diyecek
İnşallahİnşallah hayırlısı olur hakkında bebişlerimize kavusuruz ınsallah.
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Femara guzel bir ilaç yumurta geliştirici büyütücü bir ilaç. Inofolic combi takviye b12 folik asit karışık bir takviye ve pkolulara veriliyor genelde vitamin ama aynı zamanda yumurtlamayı kolaylastiriyormus sanirim. Öteki de rahim kalınlaşması icin estroferm
Ben bu ilaçların hepsini kullandım.
Seni yumurta takibine çağıracaktır doktorun çatlatma iğnesi vurup ilişki onerecektir. Insallah guzel sonuç alırsın
Seni yumurta takibine çağıracaktır doktorun çatlatma iğnesi vurup ilişki onerecektir. Insallah guzel sonuç alırsın
Evet yarın gideceğim tşk ederim. Faydasını gördünüz mü peki?Femara guzel bir ilaç yumurta geliştirici büyütücü bir ilaç. Inofolic combi takviye b12 folik asit karışık bir takviye ve pkolulara veriliyor genelde vitamin ama aynı zamanda yumurtlamayı kolaylastiriyormus sanirim. Öteki de rahim kalınlaşması icin estroferm
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Rica ederim. Hayir görmedim cok ciddî bir problemim olmamasina ragmen düzenli adet görmeme ragmen tup bebek yaptırdım dayanamadim bıktım yok rahim filmi yok femara yok bilmemne. Hic ise yaramadi bende.Bütün doktorlar aynı yolu izliyor.Evet yarın gideceğim tşk ederim. Faydasını gördünüz mü peki?
Rica ederim. Hayir görmedim cok ciddî bir problemim olmamasina ragmen düzenli adet görmeme ragmen tup bebek yaptırdım dayanamadim bıktım yok rahim filmi yok femara yok bilmemne. Hic ise yaramadi bende.Bütün doktorlar aynı yolu izliyor.
[/QUOTE bende klomene umut bağladım bakalim ne olacak eşim asla tüp bebek istemiyor.
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Evet bugün kontrole gittim saat 15:07 de çatlatma iğnesi yaptı doktor yumurtan çok güzel gelişmiş dedi olabilir mi bu ay çok merak ediyorumMerhabalar aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk isteğimize rağmen maalesef ki olmadı. Aynı zamanda vajinusmus tedavisi de gördüm. İlk 6 ay vajinusmus sıkıntısı vardı sonrasında birçok doktora gittim folik asitten başka hiçbir ilaç yazmadılar yaklaşık 8 ay önce başka bir doktora gittim meğer ben de hormon dengesizliği varmış gittiğm bütün Doktorlarda bu testleri yaptılar ancak ilk kez bir doktor bana hormon dengesizliği olduğunu söyledi 4 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım hormonlarım normale dönünce doktor femara kullanmamı istedi aynı zamanda inofolic ve estrofem denilen ilaçları da kullanmaya başladım Bu da 4 ay sürdü. Yani her ay boyunca hamilelik belirtileri yaşadım ancak sonu hüsran.Doktorum 4 aydan sonra bir HGS çekelim dedi.HGS sonucunda ufak yapışıklık vardı dedi onlar da açıldı ilaçla normalde ilacı herkese iki kez gönderiyoruz ancak senin tüplerine 4 kez gönderdik dedi. HGS çektirdiğim ay hiç bir ilaç vermedi. HGS çektirdiğim ay adetimin 3 günü tekrar doktora gittim bana bu sefer de klomen yazdı aynı zamanda estrofem ve inofolic asitli kullanıyorum iki ilacı bir arada kullanan var mı ya da yan etkileri olabilir mi Çok merak ediyorum femaranın etkisi mi daha iyi yoksa klomenin etkisi mi onu da merak ediyorum lütfen yardım edin
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Hadi insallah canimEvet bugün kontrole gittim saat 15:07 de çatlatma iğnesi yaptı doktor yumurtan çok güzel gelişmiş dedi olabilir mi bu ay çok merak ediyorum