- 16 Mart 2023
- 178
- 114
- 25
-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
Çok şükür kuzum zorlu mücadele oldu ama çok şükürYaaa çok güzel kaçıncı gün yaptınız testi benim de yarın kontrolum var Allahim inşallah sağlıkla devam ettirsin kucağına almak da nasip olsun 2024 sana uğur getirdi bile
Hiç ümitsizliğe kapılma beta değerim 7 ile öğrendim 10. Günümde idrarda bile çıkmadıBugün adet olmam gerekiyor henuz bisey yok ağrılarım falan var bakalım ama hiç umudum yok erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı
Yaaa inşallah vardır çok bitkinim artık lütfen dualarınızda bana da yer verir misinizHiç ümitsizliğe kapılma beta değerim 7 ile öğrendim 10. Günümde idrarda bile çıkmadı
Sen kaçıncı günde test yaptinÇok şükür kuzum zorlu mücadele oldu ama çok şükürAllah size de yaşatsın bu duyguyu
10. GünSen kaçıncı günde test yaptin
Benim 7. Gün alttaki mavi olan 6.gun siliklesmemis gibi daha negatif göremedim ki nasıl pozitif olacak 10. Günde10. Gün
Hiç ümitsizliğe kapılma beta değerim 7 ile öğrendim 10. Günümde idrarda bile çık
Merhabalar ben 3 ay önce histereskopi ile perde ve polip aldırdım ameliyat sornasi iki kere klomen duphaston ovitrelle kullandım ve sonuç alamadım. Bu ay femara deneyeceğiz. Duphaston u Dr um bana çatlatma iğnesi yapmadan icirmeye başlıyor adetin 14-24 günleri arasında siz adetin kaçıncı günü başladınız acabaGeçen hafta cuma günü çok halsizleştim kafamı kaldıramadım bayılıcam sandım eşim acile götürdü gebelik şüphesi olduğu için bişey yapamadılar beta verdik pozitif çıktı ama değer 8 gün önce test olduğu için minik çıktı. Bugün idrar testi yaptım iki kopkoyu çizgimi gördüm çok şükür cuma günü tekrar kan vericemdarısı sizin sonuçlarınıza inşallah çok dua ediyorum
Adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım sabah akşam yani kasım 9 da başladım sonra kontrole gittim 20 sinde doktorum çatlatma iğnemi vurdu vurduğu gün ertesi günü bir gün ara sonra bir gün daha ilişki dedi uyguladık. Duphastona 24 ünde başlattı çatlatma iğnesi ve ilişkiden 4 gün sonra çok şükür Şuan hamileyim tek çatlatma iğnesi denemesinde hamile kaldım. Çok şükür Allah bu mücadele de olan ve isteyen uğraşan emek veren arayan herkese nasip etsinMerhabalar ben 3 ay önce histereskopi ile perde ve polip aldırdım ameliyat sornasi iki kere klomen duphaston ovitrelle kullandım ve sonuç alamadım. Bu ay femara deneyeceğiz. Duphaston u Dr um bana çatlatma iğnesi yapmadan icirmeye başlıyor adetin 14-24 günleri arasında siz adetin kaçıncı günü başladınız acaba
Oncelikle hayirli olsun gozunuz aydın darısı bana ve isteyen bekleyen butun arkadaslara olsun insallah catlatma iğnenizden itibaren belirtileriniz neler oldu acaba ogrenebilirmiyimAdetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım sabah akşam yani kasım 9 da başladım sonra kontrole gittim 20 sinde doktorum çatlatma iğnemi vurdu vurduğu gün ertesi günü bir gün ara sonra bir gün daha ilişki dedi uyguladık. Duphastona 24 ünde başlattı çatlatma iğnesi ve ilişkiden 4 gün sonra çok şükür Şuan hamileyim tek çatlatma iğnesi denemesinde hamile kaldım. Çok şükür Allah bu mücadele de olan ve isteyen uğraşan emek veren arayan herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım çatlatma ipnesinden vurulduktan sonra 2 gün regl ağrısı gibi kaşık ve bel ağrısı yaşadım. Ama 2 gün sonra geçti ve ara ara gelen kaşık batması ve regl 2 gün kala göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmadı aslına bakarsan belirti ben çok aradım ama aramamız garipmiş 10 haftalık hamileyim yine ara ara gelen kaşık batması dışında yine bir belirtim yok bebeğe dairOncelikle hayirli olsun gozunuz aydın darısı bana ve isteyen bekleyen butun arkadaslara olsun insallah catlatma iğnenizden itibaren belirtileriniz neler oldu acaba ogrenebilirmiyim
Hiç kendini yıpratma gerçekten ben de çok yıprandım bu süreçte rahmim sola doğru 45 derece yatık yani tüpler kanallar hepsi kapalı ama nasıl olduysa soldan oldu yani gerçekten bazı şeyler mucize bana %20 şans verdiler normal yollarla kalabilmem için bir şekilde oluyorBenimde iğnemin 4.gunu bugun cok erken iğne belirtisi yasiyorum biliyorum ama kasık ağrı rahim sancılarım yururken kasıklarım ağrıyo sanki yada cok istedigim icin vucudumu dinliyorum .butun gun uzaniyorum hic kalkmamaya calisiyorum olurda tutunmaya calisir dusmesin bisey olmadin diye pskolojim cok bozuldu galiba
Bende adetime 7 gün kala test yaptım negatifti sonra adetime 4 gün kala halsizleştim dedim hastaneye gitmeden bir yapayım yine negatifti ama kanda pozitif çıktı çok teste güvenmeBenim 7. Gün alttaki mavi olan 6.gun siliklesmemis gibi daha negatif göremedim ki nasıl pozitif olacak 10. Günde
merhaba canım öncelikle tebrik ederim çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca darısı başımıza inşallah duphaston nasıl kullan dedi doktorun acabaBende adetime 7 gün kala test yaptım negatifti sonra adetime 4 gün kala halsizleştim dedim hastaneye gitmeden bir yapayım yine negatifti ama kanda pozitif çıktı çok teste güvenme
Çatlatma iğnesini vuruldum önce canım iğnenin aynı günü sonraki günü ve bir gün boş tekrar ilişki oldu son ilişki gününde duphaston kullanmaya başladım ilaç bittikten bir hafta sonra test istedimerhaba canım öncelikle tebrik ederim çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca darısı başımıza inşallah duphaston nasıl kullan dedi doktorun acaba
Adet oldum canım tekrar iğne vuruldum bu ay bekliyorumBende adetime 7 gün kala test yaptım negatifti sonra adetime 4 gün kala halsizleştim dedim hastaneye gitmeden bir yapayım yine negatifti ama kanda pozitif çıktı çok teste güvenme
Çatlatma iğnesini vuruldum önce canım iğnenin aynı günü sonraki günü ve bir gün boş tekrar ilişki oldu son ilişki gününde duphaston kullanmaya başladım ilaç bittikten bir hafta sonra test istedi