femaradan sonra kanama

sara98

Her nasip vaktine esirdir..
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
130
46
26
kızlar merhaba, bu ay aşılama olacak ama bir sorun var :/ Femara kıllandım adetin 3günü 5gün şeklinde dün kontroldeydim iki yumurta var iyi gelişmiş iğne verdi doktor cumartesi gece için ve pazartesi aşılama olcak dedi fakat dün kontrolden sonra ağrım oluşmaya başladı küçük tuvaletimi yaparken karnıma ağrı giriyor ve birazcık kanamam var bu normal mi sizce? Off çok korkuyorum içim çok huzursuz oldu

kanama makattan gelmis olabilir mi?
bende de femara kullamdığıöda çok az bi kan gelmisti. ama doktor normal demisti. hatta ağrıya da ben sormadan kendisi ağrı olabilir endişe etme demisti. ağrılar 4 gün yoğundu sonra azalarak kayboldu 7 günde.

tuvaletini yaparken ağrı oluyormuydu? bnm göbeğime kdr ağrı giriyor ve sürekli tüvaletim geliyor

Femeradan sonra benimde kanamam oldu ama dediğiniz tarzda bir ağrı olmadı. Belki yumurtalarınız büyüdüğü için ağrınız olmuştur

Femeradan sonra benimde kanamam oldu ama dediğiniz tarzda bir ağrı olmadı. Belki yumurtalarınız büyüdüğü için ağrınız olmuştur
ama ağrı kasıklarımda değil tuvaletimi yaparken altan göbeğime kdr ağrı giriyor ve bi kaç damla kan geliyor

tuvaletini yaparken ağrı oluyormuydu? bnm göbeğime kdr ağrı giriyor ve sürekli tüvaletim geliyor
yok ağrı sürekli oluyordu sağ tarafımda. ama tuvalet yaparken ağrım yoktu. sizde enfeksiyon olabilir mi? anlattığınız enfeksiyon belirtisi gibi

ama ağrı kasıklarımda değil tuvaletimi yaparken altan göbeğime kdr ağrı giriyor ve bi kaç damla kan geliyor
Benim idrar yaparken kan akmamıştı. Peçeteye geliyordu en son temizlenirken. Arkadaşın dediği gibi belki enfeksiyonunuz vardır

olabilir yarın sabah kliniği arayıp sorucam bklm , aşılama olmaya heyecanlıydım ama belli ki bi sorun var
bence de her tuvalette ağrı ve kanama normal değil. bende kan tek seferlik gelmisti ve böyle nokta gibiydi. öyle dağılmış veya yoğun değildi.

bence de her tuvalette ağrı ve kanama normal değil. bende kan tek seferlik gelmisti ve böyle nokta gibiydi. öyle dağılmış veya yoğun değildi.
sistit olmuşsun dedi doktorum antibiyotik verdi 5gün ve bol bol su içmemi önerdi. Pazartesi aşılamam var sorun olurmu diye sordum olmaz dedi hayırlısı bilmiyorum stresten başım ağrıdı

sistit olmuşsun dedi doktorum antibiyotik verdi 5gün ve bol bol su içmemi önerdi. Pazartesi aşılamam var sorun olurmu diye sordum olmaz dedi hayırlısı bilmiyorum stresten başım ağrıdı
bende de 2 hafta önce sistit çıktı 3 günlük bi antibiyotik verdi bana da. ilaç bittiği gün ağrım falan gecmişti. insallah sizinki de öyle hemencecik gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…