Bende aynı pcoyum şuan dr yanına gidiyorum kistim yoksa cuma femara ya başlıyorum inşallah işe yarar bende 35 36 günde regl olurum hep inşallah öne çeker benim deMerhaba kızlar ben pko hastasıyım adetlerim 40 günden 40 güne olur daha önce klomen kullandım ama bir sonuç alamadım Baska bir doktora gittim ve bana femara ilacını verdi ilk ay kullandım ama eşim iş için şehir dışına gidince degerlendiremedim bu 2. Denemem ovulasyon testiyle takip ettim adetin 16 günü yumurtlama gördüm ve çatlama yıda gordümsonra ki gün sizler kaçıncı ayinizda hamilelik elde ettini acaba ve belirtiniz nelerdi
İnşallah canım ben femera kullandigimda 29 günde oldum geçen ay adet bu ay beklemedeyim inşallah bebisim tutmuştur da olmamBende aynı pcoyum şuan dr yanına gidiyorum kistim yoksa cuma femara ya başlıyorum inşallah işe yarar bende 35 36 günde regl olurum hep inşallah öne çeker benim de
İnşaAllah canım bsy sormak istiyorum hormon testlerin nasıl seninİnşallah canım ben femera kullandigimda 29 günde oldum geçen ay adet bu ay beklemedeyim inşallah bebisim tutmuştur da olmam
Benim tek FSH yüksek canım gerisi çok guzelİnşaAllah canım bsy sormak istiyorum hormon testlerin nasıl senin
Ben duydum canım adetten 2 gün önce test yapıp çıkmayan adet tarihi geçtikten sonra yapıp çıkan çok okudumFamera ilk denememdi bu ay.İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?
Yaa öyle mi umatım bende güzel haberler duyarım teşekkğr ederim moral oldu :))Ben duydum canım adetten 2 gün önce test yapıp çıkmayan adet tarihi geçtikten sonra yapıp çıkan çok okudum
Aynen gerçekten öyle umudunu hiç bir zman kaybetme tamam üzülüyor insan umut baglasada ama güzel dusunmezsek güzel olmaz bende çok merakla bekliyorum adet tarihimiYaa öyle mi umatım bende güzel haberler duyarım teşekkğr ederim moral oldu :))
İnşallah benimde ikinci denemem yumurtlama günlerini degerlendirdik dua edin bizde güzel haberler alalım rabbim analı babalı büyütsünMerhababen gebeliğimi öğreneli 1 hafta kadar oldu. İlk 3 ay doğal yolla denedik olmadı. Sonra femaraya başlattı doktorum. İlk ay olmadı, ikinci ay oldu bebişimiz çok şükür belirtiye gelince hiçbişey hissetmedim. Reglime 2 gün kala çoook silik bir çizgi gördüm kaset testte hemen kan verdim 26ydı daha değer. Öğrendiğim gün başladı bel ağrım ve adet sancılarım sonrasında da bıçak batması tarzında ağrılara döndü hala da var. Hepinizin bu mutluluğu yaşamasını yürekten dilerim
İsteyen ve anneliği hakeden herkes için dua ediyorumİnşallah benimde ikinci denemem yumurtlama günlerini degerlendirdik dua edin bizde güzel haberler alalım rabbim analı babalı büyütsün
Benim de fsh 9 du hayıt içtim de 6 ya düştüBenim tek FSH yüksek canım gerisi çok guzel
Bende kullandım ama duyan kaç bilmiyorum fshBenim de fsh 9 du hayıt içtim de 6 ya düştü
Canım ne yaptın merak ettimYaa öyle mi umatım bende güzel haberler duyarım teşekkğr ederim moral oldu :))
İğne yok mu sadece femera mı kullndnzMerhababen gebeliğimi öğreneli 1 hafta kadar oldu. İlk 3 ay doğal yolla denedik olmadı. Sonra femaraya başlattı doktorum. İlk ay olmadı, ikinci ay oldu bebişimiz çok şükür belirtiye gelince hiçbişey hissetmedim. Reglime 2 gün kala çoook silik bir çizgi gördüm kaset testte hemen kan verdim 26ydı daha değer. Öğrendiğim gün başladı bel ağrım ve adet sancılarım sonrasında da bıçak batması tarzında ağrılara döndü hala da var. Hepinizin bu mutluluğu yaşamasını yürekten dilerim
Evet iğne vermedi doktorum kendi kendine çatlıyordu çünkü yumurtalarım. Zaten hormon ilacı çok ağır, bi de iğne vurursak boş yere düşük riskini arttırırız dedi. Zaten 6.haftamda düşük yaptım. Şimdi 2-3 ay doğal yolla deneyeceğiz. Ne kadar doğal gebelik, o kadar sağlıklı bir hamilelik süreci.. Ama mecburiyetten kullanıyoruz tabiiİğne yok mu sadece femera mı kullndnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?