• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara

aylanaktara

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
47
26
8
27
Kızlar merhaba 2 ay önce hafif pko olduğumu öğrendim doktorum prowomen ve femara verdi geçen ay kullandım yumurtam 18 mm iken ovitrelle vurdu ama malasef adet oldum tekrar kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün tam kontrole gidiceğim gün covid olduğumu öğrendim gidemedim bu ay öyle kendi haline bıraktım size sormak istediğim ilacı kullandım ama hiç bir belirti yok akıntı vs de olmadı ilaç kullanmadan önce ki aylarda kendi takibimde yumurtlama akıntım olurdu tam günümde ama şimdi yok lütfen fikri olan bilgi verirse çok sevinirim adetime 9 gün var bu ayda olmazsa clife kullanmayı düşünüyorum

Kızlar merhaba 2 ay önce hafif pko olduğumu öğrendim doktorum prowomen ve femara verdi geçen ay kullandım yumurtam 18 mm iken ovitrelle vurdu ama malasef adet oldum tekrar kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün tam kontrole gidiceğim gün covid olduğumu öğrendim gidemedim bu ay öyle kendi haline bıraktım size sormak istediğim ilacı kullandım ama hiç bir belirti yok akıntı vs de olmadı ilaç kullanmadan önce ki aylarda kendi takibimde yumurtlama akıntım olurdu tam günümde ama şimdi yok lütfen fikri olan bilgi verirse çok sevinirim adetime 9 gün var bu ayda olmazsa clife kullanmayı düşünüyorum
Kendi haline bıraktıysanız kafanıza takmayın. Olursa olur diye düşünün. O ilaçlar da her zaman tek seferde işe yaramayabiliyor. Ben de clife tüketiyorum. İnşaAllah hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalırsınız 🙏🏼

İnşallah aylardır çabalıyorum insan merak ediyor tabi umarım clife da size şifa olur çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ben femarayla hamile kaldım benim pcosum biraz inatciydi hatta doktor çok düşündü sana hangi ilacı versem işe yarar diye hatta aşılama yapalim dedi ama çok şükür çatlatma iğnesi bile vurulmadan gebe kaldim ilk ayimda şuan hamileliğin ilk ayları beni fazla zorlasada bebeğimi beklemek herşeye değer rabbim sizi sevindirsin

Back