- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
- Konu Sahibi Birumutgebelik
Kac mm de iğne veriliyorCanım daha perşembeye üç gün var .
13m olmayacakki Perşembe günü, zaten 13e iğne vermez hiç bir doktor.
Bozma moralini sen icibi ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac mm de iğne veriliyorCanım daha perşembeye üç gün var .
13m olmayacakki Perşembe günü, zaten 13e iğne vermez hiç bir doktor.
Bozma moralini sen icibi ferah tut
17de vermişti benim doktorum çatlatma iğnesini,ama mesela diyelim ki 15 de kaldı bir gün daha bekleyip iğne verebilir günde 1.2 mm büyüyor zaten.Kac mm de iğne veriliyor
inşallah canım bakalım dünden beri yumurtlama masajı yapmaya başladım avakado ceviz badem incir yiyorum17de vermişti benim doktorum çatlatma iğnesini,ama mesela diyelim ki 15 de kaldı bir gün daha bekleyip iğne verebilir günde 1.2 mm büyüyor zaten.
Hatta büyütmeyi desteklemek için hap yerine iğne de verebilir ki bence seninkiler büyüyecek korkma canım rahat ol,
cok ıyı yapıyorsun, şifa olsun canıminşallah canım bakalım dünden beri yumurtlama masajı yapmaya başladım avakado ceviz badem incir yiyorum
aminnn canım inşallahcok ıyı yapıyorsun, şifa olsun canım
merhaba. ben de bu ay ilk kez femara kullanacagım. siz doktora gittiniz miMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım 1 oğlum var ve 3 yaşında 9 aydır ikinciyi istiyoruz ama olmadı 2 aydır femara kullandım gectigim ay Dr a gittim yumurta takibi için iki yumurta oluşmuş gayet güzel dedi (ovulasyon testi ile takip ediyorum ayrıca) çatlama iğnesi istedi Dr um ben istemedim ama bugün erken gebelik testi yaptım ve negatiif şimdi 3. Üncü femara kullananlar varmı aranizda ve kist oluşturur mu yoksa bu ay dinlenme aşamasımi olsa bilemedim
Hayirlisi olsun canim, inşallah sağlıkla tutarCanlar bende kontrole gittim geldim, bir yumurta çatlamış görünüyor koşa koşa geldim değerlendirdik,
yarın çatlatma iğnesi olcam 22mm bir yumurta daha varmış .
Bakalım.hayirlisi olsun inşallah
İnşallah canimmm, aminnHayirlisi olsun canim, inşallah sağlıkla tutar
Merhaba mende femara kulandim ve ccatlatma ignesi oldum. Ama ondan sonra hic bur degisiklik yok. Sizde oldumu?merhaba , bende gecen ay klomen kullandım ve kimyasal gebelik gecırdım. Bu ay femara kullandım bugün 12. günüm kontrolum vardı . Dr cok guzel 2 yumurtan olmuş 13,5 mm dedi çarşamba tekrar çağırdı . Perşembe iğne vururuz dedi . Klomenle daha hızlı buyume yapmıstı neden acaba
maalesef 13. günm bugün test yaptım negatifMerhaba mende femara kulandim ve ccatlatma ignesi oldum. Ama ondan sonra hic bur degisiklik yok. Sizde oldumu?
13 gunde daha erken bekle bir azda. Hic belirti yok mu?maalesef 13. günm bugün test yaptım negatif
Ben balık yağı aldım yemek için ama ne zaman yesem midem bulanıyor kusuyor um çok afedersiniz resmen mideme oturuyorAvakado yiyin arkadaslar icinde coook fazla folik asit var avuc avuc findik ceviz yiyin avakado yiyin böyle seylerde ayrica koenzim Q10 kullanin cok faydasini görürsnüz havuc yiyin bunlarin hepsi yumurtalari gelistiren seyler omega kullanin balik yemiyorsaniz mutlaka kullanin omeganin hic bir zarari yok!!
Umarım hamilesindirBen geldim bebekler
Yine silik çıktı Pembe olan erken gebelik bugün yaptım. Yarın sabah bir erken gebelik daha yapcam bakalım iğne etkisi sanırım hala dunle aynı
İnşallah kuzumUmarım hamilesindir