- 6 Mart 2021
- 206
- 75
- 13
- 35
- Konu Sahibi annebebekvesaglik
merhaba,
Femara hakkında bilgisi olan kullanan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bu ılac hakkında bbekte hasar vb bırakıyor dedi mi beni oyle korkuttu haylı cesaret edemedım ama forumlara baktım kullananlar baya varMerhaba canım ben bu ay kullandım adetin 1.günü başlamadım 5 gün boyunca günde 2 tane içtim
Adetin 9.günü doktor muayeneye çağırdı bir tane 20 mm yumurtam oluşmuştu. Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vuruldum ve gün aşırı ilişki dedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğim
klomen ve catlatma ıgnesı ovitrelle kullandım bende gecen ay bu ay dınlen kist yapar ust uste kullanım dedi. sonra aslında bir ilac daha var ancak tehlikelı o nedenle ben vermıyorum cocukta kalıcı hasara sebep olabiliyor dedi. gunlerdır bunu arastırıyorum calıstıgım icin sureklı ızınde alıp pesıne düsemıyorum konununklomen icim ise %30 basarı saglıyor eger onumuzdeki ay tutmazsa asılama yapabiliriz dedi.Hayır canım niye öyle bir şey olsun
Olsa doktor vermezdi zaten
Ben ilk çocuğumda da klomen ve ovitrelle kullandım
hayırlısı olsun ınsallah bu ay yine deyecek mısınız bu ılacıben bu ay kullandım, solda tek yumurta kendiliğinden çatladı ama kan verdim bugün günümdü,negatif.
gidince karar vericez canımhayırlısı olsun ınsallah bu ay yine deyecek mısınız bu ılacı
ben kloman ve catlatma ıgnesi kullandım bu ılac ıcın korkuttu doktor ondan deneyen varsa bana yardımcı olsun dıye yazdım tesekkur ederim cevap verdiginiz ciingidince karar vericez canım
Sağol ben günde 1 5 kez kullandım.
çok fazla var kullanan. klomen çoklu geliştirip kiste dönüştürebiliyor fakat bu biben kloman ve catlatma ıgnesi kullandım bu ılac ıcın korkuttu doktor ondan deneyen varsa bana yardımcı olsun dıye yazdım tesekkur ederim cevap verdiginiz ciin
Öyle birşey yok tabiki. Tam tersi öneriyorlar zaten. Bende kullandım hamd olsun sonuç aldım şu an 6 aylık hamileyim bi sorun sıkıntı yok. Kullananlarda da sırf bundan dolayı problem yaşayan duymadım. Sizlerde korkmayın lütfenpeki bu ılac hakkında bbekte hasar vb bırakıyor dedi mi beni oyle korkuttu haylı cesaret edemedım ama forumlara baktım kullananlar baya var
Oh çok şükür sağlıcakla doğar insallah bebeğiniz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versinÖyle birşey yok tabiki. Tam tersi öneriyorlar zaten. Bende kullandım hamd olsun sonuç aldım şu an 6 aylık hamileyim bi sorun sıkıntı yok. Kullananlarda da sırf bundan dolayı problem yaşayan duymadım. Sizlerde korkmayın lütfen
Amiiin. Çok teşekkür ederim. İsteyenlere de nasip olsun bu mübarek günler hürmetine.Oh çok şükür sağlıcakla doğar insallah bebeğiniz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
Femara kullandıgimda benim ekstra alt bölgemde ağırlık, hafif ağrılar hissediyordum. Demek ki yumurtam büyüyor diye düşünmüştüm.Yumurtlama belirtileriniz ne idi acaba femara da
Büyümüşmüydü pekiFemara kullandıgimda benim ekstra alt bölgemde ağırlık, hafif ağrılar hissediyordum. Demek ki yumurtam büyüyor diye düşünmüştüm.
Evet 20 milim demişti doktor.B
Büyümüşmüydü peki
Ben 3 kere gebelik yaşadım femara ile pko var bende ondan dolayi bir dusuk bir dış gebelik birde kurtaj geçirdim ama oldukça faydalı bir ilaç hatta iki gebelikte çatlama ignesi kullanmadan hamile kaldım sadece femara kullanarak denemizde fayda var guzel sonuçlar alırsınız inşallahmerhaba,
Aminnn insallah sizin su an oldu mu bebeğiniz deneme aşamadı mi sizindeBen 3 kere gebelik yaşadım femara ile pko var bende ondan dolayi bir dusuk bir dış gebelik birde kurtaj geçirdim ama oldukça faydalı bir ilaç hatta iki gebelikte çatlama ignesi kullanmadan hamile kaldım sadece femara kullanarak denemizde fayda var guzel sonuçlar alırsınız inşallah