• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba canım ben bu ay kullandım adetin 1.günü başlamadım 5 gün boyunca günde 2 tane içtim
Adetin 9.günü doktor muayeneye çağırdı bir tane 20 mm yumurtam oluşmuştu. Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vuruldum ve gün aşırı ilişki dedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğim

Merhaba canım ben bu ay kullandım adetin 1.günü başlamadım 5 gün boyunca günde 2 tane içtim
Adetin 9.günü doktor muayeneye çağırdı bir tane 20 mm yumurtam oluşmuştu. Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vuruldum ve gün aşırı ilişki dedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğim
peki bu ılac hakkında bbekte hasar vb bırakıyor dedi mi beni oyle korkuttu haylı cesaret edemedım ama forumlara baktım kullananlar baya var

Hayır canım niye öyle bir şey olsun
Olsa doktor vermezdi zaten
Ben ilk çocuğumda da klomen ve ovitrelle kullandım
klomen ve catlatma ıgnesı ovitrelle kullandım bende gecen ay bu ay dınlen kist yapar ust uste kullanım dedi. sonra aslında bir ilac daha var ancak tehlikelı o nedenle ben vermıyorum cocukta kalıcı hasara sebep olabiliyor dedi. gunlerdır bunu arastırıyorum calıstıgım icin sureklı ızınde alıp pesıne düsemıyorum konununklomen icim ise %30 basarı saglıyor eger onumuzdeki ay tutmazsa asılama yapabiliriz dedi.
kafamda bin tane soru olustu hiç içm rahat degil

ben bu ay kullandım, solda tek yumurta kendiliğinden çatladı ama kan verdim bugün günümdü,negatif.

ben kloman ve catlatma ıgnesi kullandım bu ılac ıcın korkuttu doktor ondan deneyen varsa bana yardımcı olsun dıye yazdım tesekkur ederim cevap verdiginiz ciin
çok fazla var kullanan. klomen çoklu geliştirip kiste dönüştürebiliyor fakat bu bi
yumurtayı daha çok kaliteli hale getirmeye çalışıyor.
rica ederim hayırlsı olsun

Merhaba canım 😇Bende bugün hastaneye gittim ve yeni bir doktora başladım.Doktorum,banada femara verdi yarın başlıycam. 5 gün içip,tekrar kontrole gidicem ondan sonrasi için ne yapcağını,söylemedi doktorum. insallah Bu sefer olur 🙏🏻

peki bu ılac hakkında bbekte hasar vb bırakıyor dedi mi beni oyle korkuttu haylı cesaret edemedım ama forumlara baktım kullananlar baya var
Öyle birşey yok tabiki. Tam tersi öneriyorlar zaten. Bende kullandım hamd olsun sonuç aldım şu an 6 aylık hamileyim bi sorun sıkıntı yok. Kullananlarda da sırf bundan dolayı problem yaşayan duymadım. Sizlerde korkmayın lütfen

Öyle birşey yok tabiki. Tam tersi öneriyorlar zaten. Bende kullandım hamd olsun sonuç aldım şu an 6 aylık hamileyim bi sorun sıkıntı yok. Kullananlarda da sırf bundan dolayı problem yaşayan duymadım. Sizlerde korkmayın lütfen
Oh çok şükür sağlıcakla doğar insallah bebeğiniz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin 🌸

merhaba,
Femara hakkında bilgisi olan kullanan var mı ?
Ben 3 kere gebelik yaşadım femara ile pko var bende ondan dolayi bir dusuk bir dış gebelik birde kurtaj geçirdim ama oldukça faydalı bir ilaç hatta iki gebelikte çatlama ignesi kullanmadan hamile kaldım sadece femara kullanarak denemizde fayda var guzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ben 3 kere gebelik yaşadım femara ile pko var bende ondan dolayi bir dusuk bir dış gebelik birde kurtaj geçirdim ama oldukça faydalı bir ilaç hatta iki gebelikte çatlama ignesi kullanmadan hamile kaldım sadece femara kullanarak denemizde fayda var guzel sonuçlar alırsınız inşallah
Aminnn insallah sizin su an oldu mu bebeğiniz deneme aşamadı mi sizinde

Back