Gebeliğe Hazırlık Femara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elzem00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
711
473
53
Selam arkadaşlar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum günde 1 tane olmak üzere 10 gün femara ilacını kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim ve hiç yumurtam gelişmemiş,, şimdi doktor günde 2 kullanmak üzere 5 gün daha kullan gel bakalım dedi büyümesi için ekstra başka ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı :(

Selam arkadaşlar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum günde 1 tane olmak üzere 10 gün femara ilacını kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim ve hiç yumurtam gelişmemiş,, şimdi doktor günde 2 kullanmak üzere 5 gün daha kullan gel bakalım dedi büyümesi için ekstra başka ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı :KK43:
EK BİRŞEYE YOK 2 DOZDA BÜYÜR YUMURTAN STREST YAPMA YETER.

İnşallah dediğin gibi olur canım
BEN KLOMEN KULLANDIM 1 TANE GELİŞMEDİ O AY YUMURTA 2 AY 2 TANE KULLANDIM YUMURTAM OLDU ÇATLADI TUTMADI 3 AY 2 TANE KLOMEN KULLANDIM VE ÇOK ŞÜKÜR OLDU. RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN FEMERA KLOMENDEN DAHA İYİ DİYEDE DUYDUM

BEN KLOMEN KULLANDIM 1 TANE GELİŞMEDİ O AY YUMURTA 2 AY 2 TANE KULLANDIM YUMURTAM OLDU ÇATLADI TUTMADI 3 AY 2 TANE KLOMEN KULLANDIM VE ÇOK ŞÜKÜR OLDU. RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN FEMERA KLOMENDEN DAHA İYİ DİYEDE DUYDUM
Gözün aydın canım ne güzel ben klomende kullandım 2 yumurtam olmuştu femaraya geçtim hiç olmadı doktorum da çok şaşırdı

Benim bugun 5 gunum dr gıdıcem. Bugunlerde yumurtalığa bakıcak klomende çok yumurta oluyodu fakat gelişmiyofu 13 14 mm ikenn duruyodu iğneyle desteklıyoduk şuan dr değişti femara yı ilk defa bu ay kullanıyorum hayıtlusı olsun inşallah 🙏 tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Benim bugun 5 gunum dr gıdıcem. Bugunlerde yumurtalığa bakıcak klomende çok yumurta oluyodu fakat gelişmiyofu 13 14 mm ikenn duruyodu iğneyle desteklıyoduk şuan dr değişti femara yı ilk defa bu ay kullanıyorum hayıtlusı olsun inşallah 🙏 tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
Amin inşallah canım güzel sonuçlar alırsın

Selam arkadaşlar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum günde 1 tane olmak üzere 10 gün femara ilacını kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim ve hiç yumurtam gelişmemiş,, şimdi doktor günde 2 kullanmak üzere 5 gün daha kullan gel bakalım dedi büyümesi için ekstra başka ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı :KK43:

Başka birşey yapmanıza gerek yok doktorunuz gelişimine göre dozunu ona göre ayarlıyor

Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir

Back