Benim de 18mm bi yumurta vardı. Ovitrelle yazdı öğlen yapılsın dedi, biz ilişki ile deneyeceğiz
Benim de 17 mm yumurta oldu ovitrella yazdı ilişkiyle deneyecez sizin kistiniz falan var mıBenim de 18mm bi yumurta vardı. Ovitrelle yazdı öğlen yapılsın dedi, biz ilişki ile deneyeceğiz
Hamilemisiniz?ovitrelleden sonraki 9 günüm bugün test yaptım negatif çıktı reglime 4 gün kaldı sizce pozitife döner mii?
Henüz regl olmadım dört gün gecikti ama iki gün önce kan twsti negatifHamilemisiniz?
Dr la konuştunuzmu?Henüz regl olmadım dört gün gecikti ama iki gün önce kan twsti negatif
Adet ağrılarınız falan varmı?Henüz regl olmadım dört gün gecikti ama iki gün önce kan twsti negatif
Evt iki gün önce muaryne oldum gebelik yok adeti bekleyelim dediDr la konuştunuzmu?
Ara ara oluyorAdet ağrılarınız falan varmı?
Hayırlısı neyse o olsun canımAra ara oluyor
Evt iki gün önce muaryne oldum gebelik yok adeti bekleyelim dedi
Hayır kistim yokBenim de 17 mm yumurta oldu ovitrella yazdı ilişkiyle deneyecez sizin kistiniz falan var mı
Bende nerdeyse 2 yıllık evliyim rahim filmi ve amh bende bakılmadı bende pkos var bende bu ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım 12. GünümMerhaba kızlar bende femera ve çatlatma ignesi oldum bugün 10 günüm daha önce 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı amh degerim 5 rahim filmi de çektirdim gayet iyi dediler bi sorun olmadıgı halde 1.5 senedir hamile kalamıyorum aynı durumu yaşayan var mı
Benimde hormon testlerim normal ama olmuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahben tedaviye ilk başladıgım da hormon testlerini yaptılar 1 yıllık tedavinin sonun da doktorum rahim filmine bakalım dedi pkos da yok adetim düzenli bakalım bu ay güzel haberleri alırız inşallah
İnşallah kuzumBenimde hormon testlerim normal ama olmuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sabah yaptım ama negatif akşama tekrar yapacağım galiba bu ay da olmadıİnşallah kuzumbugün test yapacaktım hayal kırıklıgı yaşamamak için vazgeçtim sen yaptın mı
Akşam degil de 2 gün daha bekle istersen şuan çok düşük degerse idrar da çıkmaya bilir üzme o yüzden kendiniSabah yaptım ama negatif akşama tekrar yapacağım galiba bu ay da olmadı
Birde sende akıntı falan var mı?
Olmazsa bekleyeyim ne kaldı ki çarşambaya umarım pozitife dönerAkşam degil de 2 gün daha bekle istersen şuan çok düşük degerse idrar da çıkmaya bilir üzme o yüzden kendini
Hayır akıntım yok canım hiç belirtim yok regl de 7 gün var
İnşallah döner kuzum Benim ilk hafta çok agrım oldu otururken bile zorlandım şuan hiçbirşeyim yok sadece ilişki esnasın da yumurtalıklarım agrıyorOlmazsa bekleyeyim ne kaldı ki çarşambaya umarım pozitife döner
Benim 7. Günümden beri beyaz akıntım var regl cok düzensiz benim ne zaman olurum bilmiyorum
İnsan tutar hepimiz güzel haberler alırızİnşallah döner kuzum Benim ilk hafta çok agrım oldu otururken bile zorlandım şuan hiçbirşeyim yok sadece ilişki esnasın da yumurtalıklarım agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?