Ay hadi bakalım inşallah vardır. Bende bu ay ilk kez kullandım. Daha önce klomen kullanmıştım nasip olmadı. Bugün iğneyi vurdurmaya gitcem. İğnenin kaçıncı günüKullnan yok muu
ovitrelleden sonraki 9 günüm bugün test yaptım negatif çıktı reglime 4 gün kaldı sizce pozitife döner mii?Ay hadi bakalım inşallah vardır. Bende bu ay ilk kez kullandım. Daha önce klomen kullanmıştım nasip olmadı. Bugün iğneyi vurdurmaya gitcem. İğnenin kaçıncı günü
Döner tabi ki umudunu yitirme hiçovitrelleden sonraki 9 günüm bugün test yaptım negatif çıktı reglime 4 gün kaldı sizce pozitife döner mii?
Sen böyle yazınca içime su serpildi moralim bozulmuştuDöner tabi ki umudunu yitirme hiçiğnenin etkisi geçmiş demek ki. Bazılarında 10-12. Güne kadar iğnenin etkisi devam ediyor. Zaten 14. Gün için test yapın diyorlar. Bebek varsa bile şuan ancak yerleşmeye çalıştığı için idrarda belli olmaz var mı belirti vs.
Baya güzel büyümüş canım yumurtalaein inşallah güzel haberin gelir genelde bu ilaçla ikinci ayda hamile kaliniyormus zaten ikinci ayda devam ediyormuş ilacın etkisi benim çatlayan yumurtalarım vardı biri 18 mm büyümüştü ertesi güne iğne vurduk bakalım bugün 9. Günüm negatif ckti testim acaba döner mi dört güne bilmiyorumBen 4-5 aydır kullanıyorum günde 2 kere kullandığımda 14 mm oldu yumurtam geç çatladı diğer aylarda doktorum femarayı günde 3 kereye çıkardı 24 mm büyüdü 3 ay olmayınca rahim filmi çektirdi hiç çatlatma iğnesi vermedi yumurtalarım kendiliğinden çatlıylrdu en son da bu ay sol yumurtamda 2 tane biri 23 biri 24 mm büyüdü ikisi de boş olabilir dedi ya da biri dolu olabilir dedi her ihtimali söyledi bizde değerlendirdik bakalım iki arkadaşım gebe kaldı femara ile biri 2. Ayında biri 3. Ayında
İnşallah güzel büyümüştür yumurtalarınnBu konuyu takipte kalayımfemara bugün son kez kullandım pazartesi kontrole gideceğim bakalım
Merhaba canım benden bı gün önce olmuş çatlatma iğnesi zaten ovitrelle değil mi ? Benim de ovitrelleden sonraki 9. Günüm testim bugün negatife döndü kanı çok erken vermişsin varsa bile su an döllenme aşamasındadır regline kaç gün kaldıMerhaba kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi vuruldu 7 martta da ovıtrelle bugün kan verdim 0 çıktı çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün aşılamadan sonra 8.gün
7 gün var kaset testte silik çizgi gördüm kan verdim 0 görünce şok oldum ağladım hatta bayaMerhaba canım benden bı gün önce olmuş çatlatma iğnesi zaten ovitrelle değil mi ? Benim de ovitrelleden sonraki 9. Günüm testim bugün negatife döndü kanı çok erken vermişsin varsa bile su an döllenme aşamasındadır regline kaç gün kaldı
İlk önce kana sonra idrara geçermiş iğnenin içinde hamile olan kişilerden alınan hormon olduğu için idrar testleri pozitif çıkıyor senin daah çok varmis olsa bile daha döllenme asamasindadir canim Allah'tan umut kesilmz7 gün var kaset testte silik çizgi gördüm kan verdim 0 görünce şok oldum ağladım hatta bayaüzüldüm sonra belimde çok ağrı var bazen kasıklarıma vuruyor bugün birde bacaklarıma vuruyor
Tabiki beklemeye devam adet ınmaduköa umut hep varİlk önce kana sonra idrara geçermiş iğnenin içinde hamile olan kişilerden alınan hormon olduğu için idrar testleri pozitif çıkıyor senin daah çok varmis olsa bile daha döllenme asamasindadir canim Allah'tan umut kesilmz
Benim normalde karnım ağrır göğüslerim şişer ama bu sefer çok az var yine de regl olacakmisim gibi vucudumTabiki beklemeye devam adet ınmaduköa umut hep varsizde belirti var mı
Sizle aynıyız, ben de bugün 5. Hapı içtim pazartesi (reglin 9.gunu) yumurta kontrolü yapılacak çok heyecanlıyımBu konuyu takipte kalayımfemara bugün son kez kullandım pazartesi kontrole gideceğim bakalım
Valla peş peşe kullandım bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimizBaya güzel büyümüş canım yumurtalaein inşallah güzel haberin gelir genelde bu ilaçla ikinci ayda hamile kaliniyormus zaten ikinci ayda devam ediyormuş ilacın etkisi benim çatlayan yumurtalarım vardı biri 18 mm büyümüştü ertesi güne iğne vurduk bakalım bugün 9. Günüm negatif ckti testim acaba döner mi dört güne bilmiyorum
Benim de dün ve ondan önceki gün kasık hafif ağrı ama ve bel ağrısı başladı özellikle bel ağrısı biraz daha yoğun bugün de göğüslerim şişmeye başladı acı yok şuanda ama şişmeye başladığının farkındayım dolgunlaştı rabbim hamileliğe delalet ettiğini gösterir inşallahBenim normalde karnım ağrır göğüslerim şişer ama bu sefer çok az var yine de regl olacakmisim gibi vucudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?