Yumurtlama var bence , daha yeni kullanıyorum bende ovulasyon testi ama kaset şeklinde değil bendekiler Birde 1 saat önceden sıvı alımını bırakıp testi yapmak doğru sonuc veriyor diyolarKızlar ben pcoyum ama ovulasyon testi aylardır kullandım hep silik çıktı yumurtlama günleri koyulaştı sadece bu ay femara kullandık ama yumurta büyümedi 12 ci gün 12mm yumurta vardı 15 gün 10mm vardı o yüzden iğne kullanmadım az önce de ovulasyon testi yaptım böyle çıktı femara da yumurtası geç büyüyen var mı testi ekliyorum ve femara bitince de ovulasyon yapmıştım o zamanda silikdi lütfen yorumlar mısınız
Ben şeritte kullandım her ikiside doğru gösterdi sıvıyı 2 saat önce bıraktımYumurtlama var bence , daha yeni kullanıyorum bende ovulasyon testi ama kaset şeklinde değil bendekiler Birde 1 saat önceden sıvı alımını bırakıp testi yapmak doğru sonuc veriyor diyolar
T çizgisinin c den daha koyu olması lazım maalesef öyle değilKızlar ben pcoyum ama ovulasyon testi aylardır kullandım hep silik çıktı yumurtlama günleri koyulaştı sadece bu ay femara kullandık ama yumurta büyümedi 12 ci gün 12mm yumurta vardı 15 gün 10mm vardı o yüzden iğne kullanmadım az önce de ovulasyon testi yaptım böyle çıktı femara da yumurtası geç büyüyen var mı testi ekliyorum ve femara bitince de ovulasyon yapmıştım o zamanda silikdi lütfen yorumlar mısınız
Evet ama akşama olur daha önce yaptığım için biliyorum dün dr da 10mm di en büyük yumurta ovulasyon böyle çıkınca geçmi büyüdü acaba diye düşündümT çizgisinin c den daha koyu olması lazım maalesef öyle değil
Yumurtalar günde 2mm büyür maxEvet ama akşama olur daha önce yaptığım için biliyorum dün dr da 10mm di en büyük yumurta ovulasyon böyle çıkınca geçmi büyüdü acaba diye düşündüm
Evet neyse hayırlısı olsun test aklımı karıştırdı bu yüzden sormak istedim teşekkür ederimYumurtalar günde 2mm büyür max
Benimde femara da geç büyümüştü ama büyüdü doktor kontrolündeydim buyunce çatlatma iğnesi verdi hamile kaldım ama düşürdüm malesefKızlar ben pcoyum ama ovulasyon testi aylardır kullandım hep silik çıktı yumurtlama günleri koyulaştı sadece bu ay femara kullandık ama yumurta büyümedi 12 ci gün 12mm yumurta vardı 15 gün 10mm vardı o yüzden iğne kullanmadım az önce de ovulasyon testi yaptım böyle çıktı femara da yumurtası geç büyüyen var mı testi ekliyorum ve femara bitince de ovulasyon yapmıştım o zamanda silikdi lütfen yorumlar mısınız
Ben iğne kullanmadım büyümeyinceBenimde femara da geç büyümüştü ama büyüdü doktor kontrolündeydim buyunce çatlatma iğnesi verdi hamile kaldım ama düşürdüm malesef
Geç büyüdü ama benimki buymustu 13 den 15 sonra 18 oldu ama doktorum 2 güne bir cagirdiBen iğne kullanmadım büyümeyince
Hayırlısı bakalım bu ay da deneyeceğizGeç büyüdü ama benimki buymustu 13 den 15 sonra 18 oldu ama doktorum 2 güne bir cagirdi
İnşallah bende bu ay yine denicem düşükten sonraHayırlısı bakalım bu ay da deneyeceğiz
İnşaAllah bu kez sağlıklı gebelik geçirirsin canımİnşallah bende bu ay yine denicem düşükten sonra
İnşallah sende canımİnşaAllah bu kez sağlıklı gebelik geçirirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?