• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Femara ve Ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulnisayik

Dava Kadını
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
40
22
88
28
Bingöl
Selamun aleyküm hanımlar. Ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadık. 1 yıldır aşılamaya karar verdik. Doktor bir türlü başlatmadı. Pcos falan vardı. Onlsrla uğraştık uzun süre. Doktorumu değiştirdim. Elazığa gidiyorum. Doktorum klomen yazdı kullandım yumurtalarım direnç gösterdi büyğmedi tekrar kullan dedi bir daha kullandım. Yine bir faydası olmadı. Bir dahaki adetinde yine gel dedi. Ademinin 3. Günğ 20 aralıkta gittim femara kullandım. 30 unda perşembe günü son kontrolüme gittim biraz büyğmüştü. Gün hesapladı bu gece 2 de ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Salı günü 2 de aşılamam var. Brnim kullandığım ilaçları kullanan ve fayda gören var mı yardımcı olun strese girdim resmen

Aleykum selam oncelikle hic stres yapma
Burda femera kullanip hamile kalan yuzlerce kisi var bi surecte stres onemli Bende ovitrelle yaptim rabbim ol der ve olur hayirlisi 😍

Peki hamile kaldığın zaman da bu ilaçlarla mı kaldın
Ben turkiyede degilim femera yok burda maalesef baska bir ilacla buyutup ovitrelle kullandim sonrasin da ama dedigim gibi femera kullanan o kadar cok kisi varki dur ben sana bulup atim
Amin rabbim hepimize nasip etsin ♥️

Simdi cok kimse yok uyumuslardir ama buraya bakabilirsin

İlk femara kullandığımda buyumemişti hatta 15 mm olan yumurta iki gun sonra bakalım buyucekmi dediğinde kaybolmuştu sonra klomen kullandım buyudu ovitrelle iğne vurdu dr. Çatladi ama hamile kalamadım bu ay tekrar femara verdi bu sefer buyudu sasirdim catlatma ignemide oldum dun bakalim hayirlisi canm insallah yolunda gider herseyin kullandim yasadigimi anlatayim dedim 🙂🤗 stres yapma ama gerekirse dusunme bile bu cok onemli hakkimizda hayirlisi hepimizin 😉

Selamun aleyküm hanımlar. Ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadık. 1 yıldır aşılamaya karar verdik. Doktor bir türlü başlatmadı. Pcos falan vardı. Onlsrla uğraştık uzun süre. Doktorumu değiştirdim. Elazığa gidiyorum. Doktorum klomen yazdı kullandım yumurtalarım direnç gösterdi büyğmedi tekrar kullan dedi bir daha kullandım. Yine bir faydası olmadı. Bir dahaki adetinde yine gel dedi. Ademinin 3. Günğ 20 aralıkta gittim femara kullandım. 30 unda perşembe günü son kontrolüme gittim biraz büyğmüştü. Gün hesapladı bu gece 2 de ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Salı günü 2 de aşılamam var. Brnim kullandığım ilaçları kullanan ve fayda gören var mı yardımcı olun strese girdim resmen
CANIM RABBİM OL DERSE OLUR BUNA İNAN VE ÇOK DUA ET İNŞALLAH RABBİM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR SAĞLIKLI BEBİŞLERLE

Back