• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve klomen ile hamile kalabilen?

Sedagursu93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
8
4
1
31
Merhaba 6 aydır tedavi görüyorum ilk 5 ay klomen kullandım gebelik olmadı. Bu ay femara ya başladım klomen ile birlikte alıyorum. Femara ile sonuç alan varmı? 3 yıldır evliyim ve çocuk muhabbeti duymaktan sıkıldım. Kimseyi görmek, dinlemek istemiyorum sizce bu ay hamile kalmazsam ara vermelimiyim?

Zaten maks. 6 ay uygulanabilen bi tedavi. Sonrası aşılama sonrası tüp. Hsg çekildiniz mi? Eşinizin değerler normal mi? Neden femera ve klomen beraber kullanılıyor yeteeli sayıda yumurta mı gelişmedi?

Zaten maks. 6 ay uygulanabilen bi tedavi. Sonrası aşılama sonrası tüp. Hsg çekildiniz mi? Eşinizin değerler normal mi? Neden femera ve klomen beraber kullanılıyor yeteeli sayıda yumurta mı gelişmedi?
merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim evet yeterli yumurtam olmadı eşime bakıldı bir sorun yok bende yumurta tembelliği var. Hsg çekilmedii

merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim evet yeterli yumurtam olmadı eşime bakıldı bir sorun yok bende yumurta tembelliği var. Hsg çekilmedii
Gonalf kullanmalıydı klomende bu ısrar niye olmuş anlamadım. Bu ay olmazsa hsg çekilin. Amh bakıldı mı?

Back