Merhabalar 2 senedir gebelik istiyoruz ancak nasip olmadı
Çatlatma iğnesi denedik olmayınca aşılamaya karar verdik
Aşılama Femara ile olacak 5 gün Femara kullandım dün bitti ama bazen şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum döngünün 8. Günü yumurta büyümesi için erken değil mi kontrol 5 gün sonra olacak
Deneyimi olan bilgi sahibi olanlar yazabilir mi teşekkür ederim
Aşılama Femara ile olacak 5 gün Femara kullandım dün bitti ama bazen şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum döngünün 8. Günü yumurta büyümesi için erken değil mi kontrol 5 gün sonra olacak
Merhaba daha doktor kontrolüne gitmedim Çarşamba günü gidicem bakalım yumurtalarim büyümüş mü ovulasyon testi de kullanıyorum hala çok silik çok umudum yok siz ne zaman başladınız ilaca
Merhaba daha doktor kontrolüne gitmedim Çarşamba günü gidicem bakalım yumurtalarim büyümüş mü ovulasyon testi de kullanıyorum hala çok silik çok umudum yok siz ne zaman başladınız ilaca
Üzülmeyin diyeceğim ama olmuyor biliyorum tesellisi zor bende yaşıyorum her ay. Denemeye devam edip dua edeceğiz. Bizim şer olarak gördüklerimizde hayır vardır mutlaka. Elimizde olan bir şey değil maalesef.