• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık femara ve hsg cekimi birliktelik yasakmis

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yalniz kalpler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
5.510
10.957
198
herkese merhaba, 18 inde hsg cektirecegim nasip olursa. ovulasyon 20 si gozukuyor veya 21 olur.. femara verdi dr. hsg cekilince iliski yasakmis buradan ogrendim. ovulasyonu kacirir miyim? reglin 3. gunu icmeye basla dedi dr. 5 tane var icinde. ictikten 5-6 gun sonra hsg cekilecek. iliski yasagi olursa ovu gunu kacar mi? bosuna ilaci icmeyeyim mi? femara ictikten sonra ne zaman ovu oluyor yumurta catliyor ortalama bilen var mi?

Hsg çekilnce 2-3 gün yasak senin adet bitimi çekilmeyecek mi? Hemen adetten sonra mı yumurtluyorsun?
perşembe bitiyor cuma müsait değilim haftasonu iki gün gidiyor. ptesi yapılacak. Ovu da çarlamba gibi. Femara hızlandırır mı yumurtlamayı yasaklı günlere mi denk gelir boşa içmiş mi olurum diyorum.

perşembe bitiyor cuma müsait değilim haftasonu iki gün gidiyor. ptesi yapılacak. Ovu da çarlamba gibi. Femara hızlandırır mı yumurtlamayı yasaklı günlere mi denk gelir boşa içmiş mi olurum diyorum.
Anladım canım bence iç hsg çekimi ve ertesi gün ilişki olmaz çarşamba olur

Back