- 31 Ağustos 2015
- 56
- 21
- 88
- Konu Sahibi leeshiyoon
-
Cnm femara yi bilmiyorum ama ben klomen ve catlatma ignesi ile kaldım bebeğin elbette olur daha 1 yıllık evlisin tip çok ilerledi korkma Dua etarkadaşlar merhaba 2 ay önce doktorum femara verdi ilk ay yumurtam çatladı ama gebelik olmadı simdi isr kullandım adetime 5 gün var 15 gün öncede çatlatma iğnesi vuruldu onunla birlikte crinone jeli 14 gün kullandım simdi gebelik varmı merak ediyorum ama test yapmaya korkuyorum benim gibi olan varmı? Birde 8ay önce bi gebeliğim oldu :/ kalbi çalışmadı ve kürtaj oldum sizce gebe kalabilir miyim 1 yıllık evliyim
arkadaşlar merhaba 2 ay önce doktorum femara verdi ilk ay yumurtam çatladı ama gebelik olmadı simdi isr kullandım adetime 5 gün var 15 gün öncede çatlatma iğnesi vuruldu onunla birlikte crinone jeli 14 gün kullandım simdi gebelik varmı merak ediyorum ama test yapmaya korkuyorum benim gibi olan varmı? Birde 8ay önce bi gebeliğim oldu :/ kalbi çalışmadı ve kürtaj oldum sizce gebe kalabilir miyim 1 yıllık evliyim
Hayirlisiysa olur cnm cok kafana takma dua etarkadaşlar merhaba 2 ay önce doktorum femara verdi ilk ay yumurtam çatladı ama gebelik olmadı simdi isr kullandım adetime 5 gün var 15 gün öncede çatlatma iğnesi vuruldu onunla birlikte crinone jeli 14 gün kullandım simdi gebelik varmı merak ediyorum ama test yapmaya korkuyorum benim gibi olan varmı? Birde 8ay önce bi gebeliğim oldu :/ kalbi çalışmadı ve kürtaj oldum sizce gebe kalabilir miyim 1 yıllık evliyim
İnşallah canım klomende kullandım femaradan önce bi işe yaramadı daha önce kürtaj oldugum için adetlerimde düzensizlesmisti doktorum düzenledı insallah bu ay tutar allah herkese hayırlı evlatlar versinCnm femara yi bilmiyorum ama ben klomen ve catlatma ignesi ile kaldım bebeğin elbette olur daha 1 yıllık evlisin tip çok ilerledi korkma Dua et
Canım ben yaşamadım ama çatlatma iğnesi aynen bu şekilde ağrı sancı yapıyor arkadaşımdan biliyorumMerhabalar.
Bende bu ay femara kullandım. Reglimin 2.günü başladım ve 5gün süreyle sabah akşam kullandım. İlaç salı günü bitti cts günü çatlatma iğnesi vuruldu.pazar pts ve salı ilişki önerdi doktor.pazar akşam saatlerinden itibaren 3-4 gün süren kasık ağrım başladı.o geçti fakat hemen ardından regl sancısı gibi sancı başladı kasıklarımda.zaman zaman şiddetleniyor.ama bir sonraki regl tarihim ayın 25 i yani daha 2hafta var neredeyse.bu şekilde ağrı/sancı yaşayan var mı?
femaranın çok yan etkisi var kafana takma normaldirMerhabalar.
Bende bu ay femara kullandım. Reglimin 2.günü başladım ve 5gün süreyle sabah akşam kullandım. İlaç salı günü bitti cts günü çatlatma iğnesi vuruldu.pazar pts ve salı ilişki önerdi doktor.pazar akşam saatlerinden itibaren 3-4 gün süren kasık ağrım başladı.o geçti fakat hemen ardından regl sancısı gibi sancı başladı kasıklarımda.zaman zaman şiddetleniyor.ama bir sonraki regl tarihim ayın 25 i yani daha 2hafta var neredeyse.bu şekilde ağrı/sancı yaşayan var mı?
İnşallah canjm kaçıncı kullanışta kaldın peki bi de çatlatma iğnesi vurundugunda kaç mm do yumurtaBen femara ile hamile kaldım 6.hafta düşük oldu martta tekrar kullanıcam inşallah bu sefer sağlıklı olur
İlk kullandığımda hamile kaldım canım yumurtam 20mm di ovitrelle ile catlattikİnşallah canjm kaçıncı kullanışta kaldın peki bi de çatlatma iğnesi vurundugunda kaç mm do yumurta
Canım benim de 21mm de iğnem vuruldu bu ay doktor hangi günler ilişki vermiştiİlk kullandığımda hamile kaldım canım yumurtam 20mm di ovitrelle ile catlattik
Merhaba, ben de cuma günü iğne oldum. Kasık ağrısı cok cok hafif oldu geçti benim de aynı senin gibi regl olucakmısım gibi sancı girip cıkıyor arada sanki yarın öbürsü gün regl olcam gibi öyle. Daha 12 gün var halbukiMerhabalar.
İğneden sonra hangi günler ilişki verdi doktor canımMerhaba, ben de cuma günü iğne oldum. Kasık ağrısı cok cok hafif oldu geçti benim de aynı senin gibi regl olucakmısım gibi sancı girip cıkıyor arada sanki yarın öbürsü gün regl olcam gibi öyle. Daha 12 gün var halbuki
İğneden 36 saat sonra ilişki dedi bi gün arayla ilişkiye devam edin dedi doktorum..senin doktorun söylemedimi ilişki günleriniCanım benim de 21mm de iğnem vuruldu bu ay doktor hangi günler ilişki vermişti
İlacı kullandiktan itibaren kaçıncı gün vurunmustum canım igneyi peki yani kaçıncı günde yumurtan istenen boyuta geldiİğneden 36 saat sonra ilişki dedi bi gün arayla ilişkiye devam edin dedi doktorum..senin doktorun söylemedimi ilişki günlerini
İlacı 9 gün kullandım günde 1 defa içiyordum 10.gün iğne oldumİlacı kullandiktan itibaren kaçıncı gün vurunmustum canım igneyi peki yani kaçıncı günde yumurtan istenen boyuta geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?