Gebeliğe Hazırlık Femara ve çatlatma iğnesi... Hcg hormonu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Kızlar herkese merhaba.
Öncelikle bebiş isteyen herkese hayirli, kolay ve rahatını dilerim. 3 yillik evliyim ve artik bebis istiyoruz ama pko hastasiyim. Bu sebeple doktora gittim önce femara kullandim daha sonra 1 tane yumurtam gelisti 20 mm oldu, o gün catlatma ignesi oldum. 36 sonrasi icin iliski onerdi doktorum. Igneden sonra 3 gun gecti suan ama aklima birsey takildi. Catlatma ignesinin beta hcg hormonunu yukselttigini okudum, nedense bugun idrarda gebelik testi yaptim :) tek cizgi cikti ve suan kafam karisti, bu şu mu demek oluyor igne etki etmedi? Bu sekilde hamile kalanlar da deneyimlerini yazarsa cok sevinirim. Neler yiyip ictiniz veya baska nelere dikkat edilmeli.

işe yaradığını ya da yaramadığını göstermez bu. Kana hcg karıştığı için test yanlış çıkıyor sadece. Gebelik varsa 10 günden önce hcg salgılamıyoruz zaten. 10. Günde test yapın

Ben 14 gün hcg silikte olsa 2 çizgi gösteriyo diye biliyorum. Ha tabi çıkmazsa etkisiz oldu vs öyle bir bilgim yok. Zaten iğne işe yaradıysa ya vurulduğun gün veya ertesi gün şeffaf akıntı gelir bu yumurtlamayı gösterir. Ve bende vuruldum şuan 12. Günüm 2 kere test yaptım 2 side silik çıktı. Yani günü dolmadan güvenilmez. O yüzden 15. Gününü bekliyorum kesin sonuç için canım

Canim insallah hayirlisiyla gelsin bebisler. Cok tesekkur ederim 15.gun kesin yapayim o zaman testi. Adetim duzenli olmadigi icin gecikme benim icin anlam ifade etmiyor maalesef. Senin ilk denemenmiydi

Benimde düzensiz canım bende pco var ama iğneye göre hesaplıyorsun 14 gün sonra hamile değilsen adet oluyomuşsun iğne yaptığın için. O yüzden 15. Günü beklemek lazım. Evet canım ilk denemem Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Kizlar benimde igne gunuyle birlikte bugun 15.gunuydu uc gundur test yaptim negatif simdide yavas yavas kasiklarimda batmalar basladi sanirim yarin adet olacam

Kizlar acil yardım eder misiniz femara kullanıyorum günde 2 adet kutuda 10 günlük hap var kaç gün kullanmaliyim doktorum bişi demedi ilacı içmeye basladigimin 8.gunu gideceğim 8 gün kullanmalı mıyım 5. Günde kesmeli miyim ?

Ben sabah aksam 5 gun kullandim yani toplamda 10 adet ilac yapiyor. Ilaci kullanmaya basladiktan itibaren 8. Gun de doktora gittim yumurta takibi icin. Doktorunuza sorun yinede isterseniz herkese gore tedavi farklidir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…