Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesi kullaniyomusunBen 3. Ay oldu femara kullanıyorum yine hamile kalamadım ya neden olmuyor ki hani çok etkili bir ilac idi
Hayir bana igeneye gerek yok dedi ama bu ay bakicak yumurtlama.durumuna gör eCatlatma ignesi kullaniyomusun
Ben üç klomen üç femara kullandım en son femara da kalmıştım şimdi gene femara ya bsladim sen de mi yeni basladnHayir bana igeneye gerek yok dedi ama bu ay bakicak yumurtlama.durumuna gör e
Evet ben im.3. Ayım oluyor Allah yardim.etsin ne kadar zor bir süreç imis ya peki senin çocuğun var mi yoksa ilk miBen üç klomen üç femara kullandım en son femara da kalmıştım şimdi gene femara ya bsladim sen de mi yeni basladn
Var canım onu da femara ile hamile kaldımEvet ben im.3. Ayım oluyor Allah yardim.etsin ne kadar zor bir süreç imis ya peki senin çocuğun var mi yoksa ilk mi
Hadi mesela femara kullanıp kac ay sonra oldu çocuğun Allah sana bağışlasın Allah im.bana da nasip.ett Allah imVar canım onu da femara ile hamile kaldım
Amin canım allaj isteyen herkese versin ben bir senelik tedavi gördüm canım 3 ay klomen kullandım gebelik oluşmadı dört ay ara verildi tekrar üç ay femara kullandım femara da da son hakkım di 3. Ayinda olduHadi mesela femara kullanıp kac ay sonra oldu çocuğun Allah sana bağışlasın Allah im.bana da nasip.ett Allah im
Allah a şükür ler olsun Rabbım.bana da nasip etsin inşallah vallah benim 3. Ayım.isteAmin canım allaj isteyen herkese versin ben bir senelik tedavi gördüm canım 3 ay klomen kullandım gebelik oluşmadı dört ay ara verildi tekrar üç ay femara kullandım femara da da son hakkım di 3. Ayinda oldu
Amin inşallah şimdi yeniden tedavi ye başladım ilk ayimAllah a şükür ler olsun Rabbım.bana da nasip etsin inşallah vallah benim 3. Ayım.iste
Amin inşallah şimdi yeniden tedavi
Amin inşallah şimdi yeniden tedavi ye başladım ilk
Allah güzel sonuclandirsun benimkini deAmin inşallah şimdi yeniden tedavi ye başladım ilk ayim
Amin inşallah sen vuruldunmuAllah güzel sonuclandirsun benimkini de
üç ay art arda mı kullandınız doktor her AY takip etti mi kafanıza göre miBen 3. Ay oldu femara kullanıyorum yine hamile kalamadım ya neden olmuyor ki hani çok etkili bir ilac idi
Hayir bana iğne vermedi senin t7murtalarin kendisi catlayabiliyir dediAmin inşallah sen vuruldunmu
Evet 3 aydir her adetimin 3. Günü 7 gün boyunca kullanıyorumüç ay art arda mı kullandınız doktor her AY takip etti mi kafanıza göre mi
bende pcos olduğu için maalesef kafama göre olmuyorEvet 3 aydir her adetimin 3. Günü 7 gün boyunca kullanıyorum
Benimde polikistik över var ama hafif mis benim acaba ondan mıbende pcos olduğu için maalesef kafama göre olmuyor
3 ay art arda adet oluyorsunuz nasıl pcos oluyor ki sizdeBenimde polikistik över var ama hafif mis benim acaba ondan mı
Bana gel vereceğim dediHayir bana iğne vermedi senin t7murtalarin kendisi catlayabiliyir dedi