• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara sonrası kanama

marin1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
153
47
13
29
selam kızlar adetin 5.günü femaraya başladım günde 2 kez kullandım dün bitti kullanımı bugün ovilasyon testinde piki gördüm normalde 10 gün sonra görmem lazımdı neyse akşam iftardan sonra hafif kanama olmuş doktorada soramıyorum sizce neden olmuş olabilir bu tür ilaçları kullandıktan sonra kanama yaşayan oldu mu

selam kızlar adetin 5.günü femaraya başladım günde 2 kez kullandım dün bitti kullanımı bugün ovilasyon testinde piki gördüm normalde 10 gün sonra görmem lazımdı neyse akşam iftardan sonra hafif kanama olmuş doktorada soramıyorum sizce neden olmuş olabilir bu tür ilaçları kullandıktan sonra kanama yaşayan oldu mu
Ben yaşadım letu da yaşadım hatta sebebini bilmiyorum ama sonradan sıkıntılı bir durum da olmadı

Yumurtlama kanamasi olabilir bende letu kullanmiztim yumjrtlamam one grcgi

evet canım beni de öne çekti normalde daha 8 9 gün sonra olması lazım ama dün oldu bende yumurtlama kanaması olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
Ayninsekil 2 aydir regl bitiyor 3 4 yumurtlama kan verdim bugun yumurtlamnin 15 gunudeyim olmadim normal dongume 7 gun kaldi

Back