aa bende emseye gidiyorum dr nesrin hnma tesadüfe bakarmıısn cok sevindim bi arkadaş bulduguma kendime bellimi olur belki bir gün karsılasırız :) ben hala olmadım ama ateşim bugun itibariyle düştü sanırım olurumbu ay tekrar femara kullanıcam olursam darısı senin başına inşallah burdan haberleşelim muhakkak :)
Buarada darisi senin basina derken bebis acisindan demistim :) sindi okuyunca bur an olumsuzluk gibi durdugunu farkettim
Hayirlisi canım. Rabbim dogru zamanda nasip etsin hepimize insaallah. Dr bana 12. Femarada yumurtlayansin demisti. Birisi sendin demek kiDiger ay olsun sağlıklı olsun insaallah. Haberler 19 unda canim. Yazarım insaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nbr cnm son gunler ne yaptin varmi belirti ben bugun nesrin hnmdaydim suan calismalar var 3 gun sonrasi bekleme bi ay daha femara diyor bi hastasi 3.ayinda femara ile.ikizlere hamile kalmis o yuzden eger bu ayda.olursam vi daha femara icecegim sendwn haber bekliyorum ozeldende facebook adresini atarsan orsanda gorusup sonuclarimizi degerlendirebilirz hayirlsi insalah
Nbr cnm son gunler ne yaptin varmi belirti ben bugun nesrin hnmdaydim suan calismalar var 3 gun sonrasi bekleme bi ay daha femara diyor bi hastasi 3.ayinda femara ile.ikizlere hamile kalmis o yuzden eger bu ayda.olursam vi daha femara icecegim sendwn haber bekliyorum ozeldende facebook adresini atarsan orsanda gorusup sonuclarimizi degerlendirebilirz hayirlsi insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?