• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara Protokolü Kullananlar

zeynep08

Papatya
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
14
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar bu ay femara protokolu kullandım Suan adetimin 33. günü ateşim 4 5 gündür 36,6 ta sabit hala adet olmadım yaptığım gebelik testindede bir sonuç alamadım 2 3 saat sonra sadece silik olarak 2. çizgi olusuyor kafam çok karışık femara kullananlar yada bu durumda olanlar varmı

Ben de femara kullaniyorum canim. Ilk kez de kullanan birine rastladım :-) Bu ay cift yumirta oluştu. Ama suan çalışma günlerindeyiz . Benzer bir sey olur mu bilmiyorum. Sadece ilk kez femara yi kullanan birini gördüm diye yazayım dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ilk kez bu ay kullandım ve suan 33, günümdeyim dediğim gibi herşey cumaya kadar bekkliyip kan testi yaptıracagım tabi o zamana kadar olmazsam bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için sonuc ne olursa olsun yazarım ok bu arada sen hangı dra gittin

Ben istanbulda emsey hastanesine gidiyorum canim. Senin kac yumurta oluşmustu? Umarim hayirli haberler veririz birbirimize... cuma bakacağım bu topige :-)

aa bende emseye gidiyorum dr nesrin hnma tesadüfe bakarmıısn cok sevindim bi arkadaş bulduguma kendime bellimi olur belki bir gün karsılasırız :) ben hala olmadım ama ateşim bugun itibariyle düştü sanırım olurum :( bu ay tekrar femara kullanıcam olursam darısı senin başına inşallah burdan haberleşelim muhakkak :)

Ben de Nesrin hanima gidiyorum :-D Hatta bugun gidecegim.yumurtamin catlayil catlamadigini kontrol edecek. Femarayi ilk kez kullandim cünkü .

aa bende emseye gidiyorum dr nesrin hnma tesadüfe bakarmıısn cok sevindim bi arkadaş bulduguma kendime bellimi olur belki bir gün karsılasırız :) ben hala olmadım ama ateşim bugun itibariyle düştü sanırım olurum :( bu ay tekrar femara kullanıcam olursam darısı senin başına inşallah burdan haberleşelim muhakkak :)

Canim naptin? Kirmizilar mi bebis mi oldu?

Maalesef ben hastalandim :( darisi senin basina insallah ben tekrar femaraya basladim Allah nasip ederse adetimin 14.gunu yani bu pztsi degil birdahaki pztsi orda olacagim senin hayirli haberlerini bekliyorum cnm

Buarada darisi senin basina derken bebis acisindan demistim :) sindi okuyunca bur an olumsuzluk gibi durdugunu farkettim

Buarada darisi senin basina derken bebis acisindan demistim :) sindi okuyunca bur an olumsuzluk gibi durdugunu farkettim

Hayirlisi canım. Rabbim dogru zamanda nasip etsin hepimize insaallah. Dr bana 12. Femarada yumurtlayansin demisti. Birisi sendin demek ki :-) Diger ay olsun sağlıklı olsun insaallah. Haberler 19 unda canim. Yazarım insaallah.

Tamam cnm hayurli haberlirini Bekliyorum inşallah gorusuruz yine

Nbr cnm son gunler ne yaptin varmi belirti ben bugun nesrin hnmdaydim suan calismalar var 3 gun sonrasi bekleme bi ay daha femara diyor bi hastasi 3.ayinda femara ile.ikizlere hamile kalmis o yuzden eger bu ayda.olursam vi daha femara icecegim sendwn haber bekliyorum ozeldende facebook adresini atarsan orsanda gorusup sonuclarimizi degerlendirebilirz hayirlsi insalah

Nbr cnm son gunler ne yaptin varmi belirti ben bugun nesrin hnmdaydim suan calismalar var 3 gun sonrasi bekleme bi ay daha femara diyor bi hastasi 3.ayinda femara ile.ikizlere hamile kalmis o yuzden eger bu ayda.olursam vi daha femara icecegim sendwn haber bekliyorum ozeldende facebook adresini atarsan orsanda gorusup sonuclarimizi degerlendirebilirz hayirlsi insalah

Canim ben facebook kullanmıyorum. Ama tlf watsapp kullaniyorsan oradan gorusebiliriz. Numarami yazabilirim. Benim bat 19 -20 mayıs. Bel ağrım ve göğüs ağrım var. Cok da buyuduler. Isin garibi hic kasik agrim yok.Bakalım belli olacak salı ya.. haber verorim canim. Olmazsa femara ya ben de 2 ay daha devam edeceğim. Bu ilk ayimdi. Hayırlısı bakalim. :-)

Calismalar esnasında esine de keci boynuzu kürü yap canim. Artış ve hız kazandırıyor hem de doğal. Bu arada bu ay kac yumurtan var? Bellu oldu mu?

Aklima geldikce yazıyorum canim. Bu femara sende goguslerde aşırı hassasiyet ve Şişme yapti mi?

Whatsup var gorusup haberlesebilriz bana uayar hayirlisi insallah

Hassasiyet vardi benim gunumde gecti biliyosun 34 te oldum adet normalde boyle olmazmis ama bende oylw oldu

Gecen ay 2 yumurtam vardi bu ay bir tane ama 12. Gunumdu bugun 20 mm dr super dedi

Cok iyi canım. Kaliteli olsun bir tane olsun. Bebisin de bu ay sana sıkı sıkı tutunsun. Insallah Rabbim cennet kokusunu duyurur.ozelden atıyorum numarami mesaj olarak canim.

Back