Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum bende letu ve ovitrelle kullandım geçen ay ilkti tutmadı bu ay tekrar yaptım bakalım bekliyorumMerhaba femara ve çatlatma iğnesi olup hamile kalan var mı lütfen paylaşın!!!!!!
Bugün iğnesiz 8 . Günüm arada belim ağrıyor kasigimada iğne batıyor gibi oluyor onun dışında başka bir belirti yok önceki denemenizde yumurtanız çatlamış miydiBende merak ediyorum bende letu ve ovitrelle kullandım geçen ay ilkti tutmadı bu ay tekrar yaptım bakalım bekliyorum
Yani bilmiyorum iğne yüzde doksan çatlatıyor diye biliyorum ama ı o zaten yani doktorum öyle söyledi zaten çatlamazsa adet olamazsın diye biliyorum ama yani bir kontrole gitmedimBugün iğnesiz 8 . Günüm arada belim ağrıyor kasigimada iğne batıyor gibi oluyor onun dışında başka bir belirti yok önceki denemenizde yumurtanız çatlamış miydi
Bu sefer ise yarar inşallah şimdi evi süpürdüm belim de ilk defa yaşadığım bir ağrı oluyor hamileligin habercisidir inşallah umut fakirin ekmeğidirYani bilmiyorum iğne yüzde doksan çatlatıyor diye biliyorum ama ı o zaten yani doktorum öyle söyledi zaten çatlamazsa adet olamazsın diye biliyorum ama yani bir kontrole gitmedim
İnşallah öyle canım ya hep bir umut arıyoruz bende sıfır belirti ya geçen ay da yoktu bu ayda şuan yokBu sefer ise yarar inşallah şimdi evi süpürdüm belim de ilk defa yaşadığım bir ağrı oluyor hamileligin habercisidir inşallah umut fakirin ekmeğidir
Kısmet canım elbet bir gün olur güzel haberler veririz birbirimizeİnşallah öyle canım ya hep bir umut arıyoruz bende sıfır belirti ya geçen ay da yoktu bu ayda şuan yok
İnşallah tutar ağrın falan var miBende bu ay femara kullandım Çarşamba günü iğne vurdum bekliyorum şimdilik ilk deneme inşallah tutar
Evet kasıklarım hafif ağrıyor bugün 4.günüm iğneden sonraki gün baya ağrım vardı akıntı da vardi yumurtamin çatladığını hissetim sizin kaçıncı gününüzİnşallah tutar ağrın falan var mi
20 sinde vuruldum bugün 8. Günüm benimde belimde ağrılar başladı hiç test falanda yapmadım adet gününü bekliyorum inşallah olur ilk seferdeEvet kasıklarım hafif ağrıyor bugün 4.günüm iğneden sonraki gün baya ağrım vardı akıntı da vardi yumurtamin çatladığını hissetim sizin kaçıncı gününüz
İnşallah olur kaç yumurtanız gelişti20 sinde vuruldum bugün 8. Günüm benimde belimde ağrılar başladı hiç test falanda yapmadım adet gününü bekliyorum inşallah olur ilk seferde
3 tane 1 tane sağ 23mm 2 tane sol 19mm2 sol 20 sağ 18 mm sizin
Maşallah hayırlısı olsun herhangi bir probleminiz var mı daha önce gebelik yaşadınız mi3 tane 1 tane sağ 23mm 2 tane sol 19mm
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım herhangi bir problemimiz yok sizin pekiMaşallah hayırlısı olsun herhangi bir probleminiz var mı daha önce gebelik yaşadınız mi
Evet bı düşüğüm var canım pcos var başka bir problem yok rahimde perde var di ameliyatını oldum düşüğe sebep olabiliyormuş şimdi bu tedaviyi deniyoruz umarım sonuç alırızDaha önce kimyasal gebelik yaşadım herhangi bir problemimiz yok sizin peki
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder sonucunu merak ediyorum buraya yazarsanız sevinirimEvet bı düşüğüm var canım pcos var başka bir problem yok rahimde perde var di ameliyatını oldum düşüğe sebep olabiliyormuş şimdi bu tedaviyi deniyoruz umarım sonuç alırız
İnşallah canım haber ederiz birbirimiziİnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder sonucunu merak ediyorum buraya yazarsanız sevinirim
Tamamİnşallah canım haber ederiz birbirimizi