- 9 Ağustos 2024
- 54
- 4
- 21
- Konu Sahibi anne adayi01
Kızlar merhaba femara +ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı bugün iğnenin 8.gunu dün 7siydi test pozitifti bugün negatif pozitife dönme ihtimali var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilmediğim için 7. Gün yapıp aşırı heyecan yaşadım ve eşime de yaşattım ama öyle olmuyormuş maalesef şuan 11. Gün tekrarlamadım sizde bir süre bekleyinİlk defa kullandığım için bilmiyorum ve aşırı stres ve heyecan yapıyorum
Bugün benimde 11.gunum ve hiç bir belirti yok testte yapmadım açıkçası içimde bir burukluk var bilmiyorum sonuç ne olurBen de bilmediğim için 7. Gün yapıp aşırı heyecan yaşadım ve eşime de yaşattım ama öyle olmuyormuş maalesef şuan 11. Gün tekrarlamadım sizde bir süre bekleyin
Ben bugün tekrar yaptım negatif çıktı malesefBugün benimde 11.gunum ve hiç bir belirti yok testte yapmadım açıkçası içimde bir burukluk var bilmiyorum sonuç ne olur
Gününe kaç gün var pekiBen bugün tekrar yaptım negatif çıktı malesef
18inde yani 6 gün varGününe kaç gün var peki
Neden sordunuz değişme ihtimali var mıGününe kaç gün var peki
Benim 13 günüm var ve bugün aşırı mide bulantısı ve istifra oldu bugün iğnenin 11. Günü18inde yani 6 gün var
Evet daha 6 günün var ve geç döllenme olabilirNeden sordunuz değişme ihtimali var mı
Siz 1 Ağustos da mı oldunuz iğneyiBenim 13 günüm var ve bugün aşırı mide bulantısı ve istifra oldu bugün iğnenin 11. Günü
EvetSiz 1 Ağustos da mı oldunuz iğneyi
Merhaba birşey sormak istiyorum cuma günü bende ovitrella aşısı yaptırdım ara ara kaşık ağrım oluyor ğöğüs hassasiyeti hala normal miiğneden en erken 14 gün sonra test yapın. su an test yapıp kendinizi strese sokmanın bir anlamı yok
Merhaba, ben catlatma ignesinin etkisi geciyor mu diye sürekli test yaptım. Bugün catlatma ignesinin 11.gunu ve yeni negatife döndü testlerim. Bence çok erken hemen sonuç almak için. Ignenin etkisi 12.gune kadar sürebiliyor.Kızlar merhaba femara +ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı bugün iğnenin 8.gunu dün 7siydi test pozitifti bugün negatif pozitife dönme ihtimali var mı?
Ay benim de ovitrelle 7. Günüm ve aşırı silik çıktı ikinci cizgiiKızlar merhaba femara +ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı bugün iğnenin 8.gunu dün 7siydi test pozitifti bugün negatif pozitife dönme ihtimali var mı?