Femara + ovitrelle

aylanaktara

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
47
26
8
27
Kızlar merhaba bu ay femara kullandım 5 gün adetin 3. Günü başlattı doktor sabah akşam olmak üzere 10 tane toplam adetin 8. Günü doktor kontrolüne gittiğimde 18 mm 1 adet sağda yumurtam vardı aynı akşam çatlatma iğnesi oldum ertesi gün ilişki önerdi başka bişey söylemedi ve çağırmadı iğne olalı 6. Günüm bugün hiç bir belirti ağrı vs hiç bişey olmadı umudum yok zaten bu ay ama böyle olup sonuç alanlar belki içimi rahatlatır diye sormak istedim

Selam tatlm aynıyız femara ardından benim de sağda tek 18 mm büyüdü çatlatma iğnesi yapldı bugün 9.gün ve hala hiç belirti yok

Canım benimde 8. Gün iğneden dolayı pozitif çıkar diye denemek için test yaptım negatif çok moralim bozuldu acaba iğne etkisini göstermedi mi pozitif çıkması gerekirdi diye bilmiyorum

Canım benimde 8. Gün iğneden dolayı pozitif çıkar diye denemek için test yaptım negatif çok moralim bozuldu acaba iğne etkisini göstermedi mi pozitif çıkması gerekirdi diye bilmiyorum
Kimisinde erken kaybediyormus iğne etkisini takılma canm ona. Daha test yapma 13.gune kadar

Merhaba hanımlar pcos luyum bebek tedavisine başladım femara ve ovitrella kullandım bugün iğnenin 13.günü test yaptım pozitif çıktı kan değerimde 34 çıktı ebe gebesin dedi ama tedirginim aranızda böyle olan var mı

arkadaşlar ben glifor ve femara kullanıyorum femara dün bitti bugün kanamam olmuş sebebi ne olabilir

Çok sevindim senin adına hamilesin sanırım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua et nolur bize de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…