Gününü bekliyorum cnm bnde henüz bir hafta kaldı boyutu kaçtı senin peki bn öncesini hiç yapmadım iğneden sonra yaptım covid dik malesef ama hanuz belli dehil bakalımMerhaba
Femara ve ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı
Polikistik var bende bu ay doktorum adetin 5 günü femara başlattı 5 gün kullandım
Bugün doktorum 1 adet yumurta oluşmuş bunu çatlatalım dedi bugün ve perşembe için değerlendir, yarın içinde iğne verdi
Yani iğneden önceki gün ve sonraki günü değerlendiricez bu şekilde hamile kalan var mı acaba yardımcı olur musunuz
5 gün kaldı cnm pazar günü test günü19mm dedi bugün yarında iğneyi vurdurucaö ilk kez deniyorum bu şekilde
Kaç günün var ne zaman test yaptırıcaksın
İçimden geçen tutacak diyo çok nadir olur bilmiyorum bi anda uzun yıllardır arkadaşım gibi samimi oldu içimden cümlelerMerhaba
Polikistik var bende bu ay doktorum adetin 5 günü femara başlattı 5 gün kullandım
Bugün doktorum 1 adet yumurta oluşmuş bunu çatlatalım dedi bugün ve perşembe için değerlendir, yarın içinde iğne verdi
Yani iğneden önceki gün ve sonraki günü değerlendiricez bu şekilde hamile kalan var mı acaba yardımcı olur musunuz
Hemde nasıl olsa da alsam kuzum henüz birşey yok iğneden sonra bekleme sürecinde hız henuzAyy çok teşekkür ederim inşallah sende bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın
Beklemek çok stresli ve yorucu
Test sonucunu benimle de paylaşır mısın sabırsızlıkla bekliyorum5 gün kaldı cnm pazar günü test günü
Boyutu çok iyi hadi inşallah hayırla sonuclanir dularim seninleburdan aklına takılan varsa sor bnde olanları söyleyim araştırdım kaç platformda daki yazıları söyleyim doktorun bizzat gün gün anlattıklarını filan
Saat re saat ekliyom gecmiyoAyy çok teşekkür ederim inşallah sende bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın
Beklemek çok stresli ve yorucu
İnşallah cnmTest sonucunu benimle de paylaşır mısın sabırsızlıkla bekliyorum
Bende adetin 6.günü başladım bitti yarın kontrolüm var yumurta boyutlarına bakılacakMerhaba
Ağrı sızı hiç sorun değil benim için yeter ki sağlıklı bi şekilde bebeğim olsun başka bir şey istemiyorumİnşallah cnm
Ağrın sizi olabilir normaldir hepsi şimdiden söyleyim sancı filan hepsi gayet normal olacak şeyler iğneden dolayı hepsi sakın korkma bu zaman diliminde
Benim 4 tane oluştu ama kaç tanesi tutar belli değil 20 di hepsi19mm dedi bugün yarında iğneyi vurdurucaö ilk kez deniyorum bu şekilde
Kaç günün var ne zaman test yaptırıcaksın
Bol bol dinlen yorma kendini bu dönemde mümkün oldukça yatSaat re saat ekliyom gecmiyo
İlk kez mi kullanıyorsunBende adetin 6.günü başladım bitti yarın kontrolüm var yumurta boyutlarına bakılacak
İkinci kez cnmİlk kez mi kullanıyorsun
4 tane gayet iyi bende 2 tane oluştu biri 19 diğeri 15 doktorum 19 olan ideal bununla devam edicez dedi diğeri çatlamaz diye düşünüyorumBenim 4 tane oluştu ama kaç tanesi tutar belli değil 20 di hepsi
Evet canım ilkİlk kez mi kullanıyorsun
Olsun kuzu sen yine bugün mu dedi 19 diye diğeri 15 diye sen yine devam et 1.5. Veya 2 mm oluyor günlük boyutu bir hafta ya kadar sürekli olsun ilişki diyeri için ikisi de tutar belli olmaz4 tane gayet iyi bende 2 tane oluştu biri 19 diğeri 15 doktorum 19 olan ideal bununla devam edicez dedi diğeri çatlamaz diye düşünüyorum
Pko ya da başka bir şey var mı neden verdi değerlerin nasılEvet canım ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?