• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara mı yoksa klomen mi?

busra121204

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
5
0
1
26
Merhaba hanımlar
1 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istemim var sürekli kontrollerime aksatmadan gidiyorum rahim filmim ve sperm testi temiz doktorum ısrarla klomen kullanmamı istiyor bende bu ay femara kullnadım ve sadece 1 yumurtamı gördü 16 mm bu yumurtanın çatlama şansı olur mu klomen kullanmadığıma pişman oldun gibi sizce hangisi daha iyi

Merhaba hanımlar
1 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istemim var sürekli kontrollerime aksatmadan gidiyorum rahim filmim ve sperm testi temiz doktorum ısrarla klomen kullanmamı istiyor bende bu ay femara kullnadım ve sadece 1 yumurtamı gördü 16 mm bu yumurtanın çatlama şansı olur mu klomen kullanmadığıma pişman oldun gibi sizce hangisi daha iyi
Femara tek yumurta üretir, klomen birden fazla yumurta üretir. Bende ocakta rahim filmi çekeceğim sonrasında kendiliğinden gebelik oluşmazsa klomen kullanmayı düşünüyorum

Merhaba hanımlar
Klomen kist yapıyor denildiydi …

Net değilim kulaktan duyma bilgi araştırın

Herkes farklı bişey diyor doktorum ben klomenciyim dedi bende çok şaşırdım
Her doktor farklı tedavi uyguluyor . Ben tüp bebeğe başladığımda bana doktorumun saçma olduğunu söylenler oldu ama sonuç pozitif oldu . Doktorunuzu dinleyin çünkü sizin vücudunuzu tanıyıp tedaviyi o uyguluyor .

Back