Merhabalar arkadaşlar,size bir tavsiyede bulanacağım. Bizim gibi pko hastası olan femara ve klomen ile tedavi gören fakat sonuç hep negatif çıkan bir arkadaşım daha varmış geçen hafta öğrendim. Aynı şekilde arkadaşımın ablası ve annesi de pko hastasıymış. Annesi gençliğinde kendi hamile kalma yöntemini kızlarına da uygulamış ve sonuç arkadaşımın ablasının 5 yaşında bir kızı var,arkadaşımda şuan 3 aylık hamile. Karışım aşağıdaki gibi;
Bal
Arı Sütü
Polen
Adaçayı
Size tarifini de vereyim bende başlayalı 2 gün oldu.
Her sabah,öğlen ve akşam aç karnına arı sütlü balı 1 çay kaşığı içip,üstüne bir çay kaşığı polen yiyorsunuz.
Ardından 3 su bardağı suyu kaynatıyorsunuz ve içine 3 tutam adaçayı atıp 2-3 dk kaynamaya bırakıyorsunuz,15 dk dinlendikten sonra süzerek bir cam şişeye koyup gün boyunca yudum yudum içip o bir şişeyi bir güne yayarak bitiriyorsunuz,her gün taze yapılacak.
Ben aktarda yaptırdım arı sütlü balımı,poleni ve adaçayını da aktardab aldım en geç 2,5 ayda hamile kalırsınız dediler,aktara da bunu hazırlatırken gebelik için mi abla dedi,nerden bildiniz dedim,çok faydalıdır çocuk sahibi olamayanlar bununla oluyor dedi,denemekte fayda var,hiçbir yan etkisi de yok tersine,bal,polen,arısütü ve adaçayı çok faydalıdır. Mutlaka gelişmeleri size yazacağık