• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara mi klomen mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Arkadaşlar klomen ile geçen ay 2 tane guzel yumurtam oluşmuştu hep sol da yumurtam oluşuyor. Ama femara kullandım bu ay ve sadece 1 yumurtam oluşmuş I da sağ tarafımda ben femara daha güçlü bir ilaç olduğunu düşünüyordum. Ama daha az yumurtam oldu bu ay

Arkadaşlar klomen ile geçen ay 2 tane guzel yumurtam oluşmuştu hep sol da yumurtam oluşuyor. Ama femara kullandım bu ay ve sadece 1 yumurtam oluşmuş I da sağ tarafımda ben femara daha güçlü bir ilaç olduğunu düşünüyordum. Ama daha az yumurtam oldu bu ay
Klomen daha fazla yumurta yapar femara az ama daha kaliteli yumurta oluşturur bende bugün başladım femara ya

Ben iki defa klomen.. kullanım birinde 3 yumurta birinde 1 yumurtam oluşmuştu

Ben de bu ay femara kullandım hafif pco var bende bir defa klomen ile kimyasal yaşadım şimdi bu ay femara kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumurta gelişmiş mi

Klomen yumurtlamayı sağlıyor ama o yumurta sağlıklı gelişip büyümeyebiliyor. Femara ise 1 tane bile olsa gelişen yumurtayı kaliteli bir şekilde büyütüyor. Ordan burdan duyup klomen kullanmıştım bir işe yaramadı bende femara kullandığım ilk ay hamilelik yaşadım

Back
X