• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara mı klomen mi? (pco)

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
merhabalar ben bursada ziya çetine gidiyordum klomen tedavisine devam ediyorduk ama olmadı. sonra eşimin yakınlarına durumu anlatınca onlarda jale gürlüeri tavsiye ettiler ve ona gitmeye başladık o da menogon iğneye geçti yumurtalıkları büyütmek için, sonra aşılama yapalım dedi bende erken diye rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim ve çektirdim çok şükür açık çıktı tüplerim. ama içimde bi his ziya çetinin bu konuda daha bilgili olduğunu söylüyor şimdi tekrar ona gittim ve klomene devam edelim dedi sabah iki akşam iki kullanalım dedi, diğeri ise femara verecekti ne yapcağımı bilemiyorum hangisi daha iyidir :((

mrb cnm bnde klomen kllanıyorum ve bir dahaki ay sabah iki aksam iki kullancam ama endişeliyim sen ne yaptın kullandın mı

merhabalar ben bursada ziya çetine gidiyordum klomen tedavisine devam ediyorduk ama olmadı. sonra eşimin yakınlarına durumu anlatınca onlarda jale gürlüeri tavsiye ettiler ve ona gitmeye başladık o da menogon iğneye geçti yumurtalıkları büyütmek için, sonra aşılama yapalım dedi bende erken diye rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim ve çektirdim çok şükür açık çıktı tüplerim. ama içimde bi his ziya çetinin bu konuda daha bilgili olduğunu söylüyor şimdi tekrar ona gittim ve klomene devam edelim dedi sabah iki akşam iki kullanalım dedi, diğeri ise femara verecekti ne yapcağımı bilemiyorum hangisi daha iyidir :KK43:(
canım femaraı kullandın mı ? kullandıysan sonuçlar nasıl ?bende pcoluyum ve klomenden olumlu yanıt alamadığım için bugün femara muadili bi ilaca başladım , adı :letu :KK66:

bakalım sonuçlar ne olacak :)

canım femaraı kullandın mı ? kullandıysan sonuçlar nasıl ?bende pcoluyum ve klomenden olumlu yanıt alamadığım için bugün femara muadili bi ilaca başladım , adı :letu :KK66:

bakalım sonuçlar ne olacak :)
Femara kullanmadım cnm bende klomen sonuç vermeyince iğneye geçtik

Merhaba cnm bence klomen

selam kızlarrr.bende pkoyum .yumurtalıklarım kıst dolu mınık mınık.we reglım halıyle duzensız.benımm gbı olup femarayla hamıle kalan war mı ne olur yazın :((((((((((((((((

Back