• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FEMARA - LETU KULLANANLAR ARKADAŞLAR Bİ BAKARMISINIZ

letitbee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
701
314
23
Arkadaşlar merhaba dün doktora gittim bana femara verdi eczacı şuan piyasa olmadığı için letu verdi muadiliymiş her neyse doktor bana kutu bitene kadar içip bittikte 3 4 gün sonra kotrole gitmemi söyledi şimdi araştırdığım da 5 gün kullanıldığı belirtilmiş bilgisi olan aydınlatabilir mi arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba dün doktora gittim bana femara verdi eczacı şuan piyasa olmadığı için letu verdi muadiliymiş her neyse doktor bana kutu bitene kadar içip bittikte 3 4 gün sonra kotrole gitmemi söyledi şimdi araştırdığım da 5 gün kullanıldığı belirtilmiş bilgisi olan aydınlatabilir mi arkadaşlar
Bende iki kez letu kullandım dediğin gibi ilkinde günde 1 kez 5 gün ikincisinde de günde 2 kez yine 5 gün kullandım.
Letu yanlış hatırlamıyosam içinde 30 tane var nasıl bitirene kadar kullanacaksın acaba. Femaraya göre konuşmuştur belki dicem ama onda da sanırım 30 tane var.

Femara’yı sabah akşam 1 olmak üzere 5 gün içirdi bana.

Klomenle karıştırmış olabilir mi ki ?
Klomende 10 tane var sadece. Tek bir ay denemeye yetiyor.
Ama femarada 30 tane var 3 tablet x 10 şeklinde
Bana 1 tane bitirtti yani sabah akşam şçerek 10 tane içmiştim toplamda

Bende iki kez letu kullandım dediğin gibi ilkinde günde 1 kez 5 gün ikincisinde de günde 2 kez yine 5 gün kullandım.
Letu yanlış hatırlamıyosam içinde 30 tane var nasıl bitirene kadar kullanacaksın acaba. Femaraya göre konuşmuştur belki dicem ama onda da sanırım 30 tane var.
inan bende anlamadım canım ben ilk defa kullanacağım bi araştırayım dediğimde 5 gün kullanıldığını gördüm femara ya da baktım oda 30 adet evet anlamadım ben kutuyu bir 3 4 gün sonra gel dedi o günde zaten reglime 5 gün falan kalmış oluyor nasıl doktor oluyorlar bilemedim inan şimdi nasıl yapsam onu da bilemiyorum

Klomenle karıştırmış olabilir mi ki ?
Klomende 10 tane var sadece. Tek bir ay denemeye yetiyor.
Ama femarada 30 tane var 3 tablet x 10 şeklinde
Bana 1 tane bitirtti yani sabah akşam şçerek 10 tane içmiştim toplamda
büyük ihtimal ozaman klomenle karıştırdı çünki ilk klomen yazacam demişti tahlil sonuçlarından sonra gittiğimde femara dedi ozaman ben 5 gün içeyim dimi

büyük ihtimal ozaman klomenle karıştırdı çünki ilk klomen yazacam demişti tahlil sonuçlarından sonra gittiğimde femara dedi ozaman ben 5 gün içeyim dimi
Yani ben şöyle için böyle için diyemem doktor değilim ama klomen vermiş olsaydı ona kutu bitir demek istemiş olabilir zaten içinde 10 var
Ona bitir diyorsa femarayı da bitir demek olur herhalde bilmem ki🤷🏻‍♀️
Herkese sorun nasıl içmişler
Bana öyle kullandırdı işte sabah 1 akşam 1 olmak üzere 5 gün

Yani ben şöyle için böyle için diyemem doktor değilim ama klomen vermiş olsaydı ona kutu bitir demek istemiş olabilir zaten içinde 10 var
Ona bitir diyorsa femarayı da bitir demek olur herhalde bilmem ki🤷🏻‍♀️
Herkese sorun nasıl içmişler
Bana öyle kullandırdı işte sabah 1 akşam 1 olmak üzere 5 gün
bence bu doktor klomenle karıştırdı kolemen içinde 10 adet varsa dediğiniz gibi zaten 5 güne tekabül ediyor ya femaranın içinde kaç tane olduğunu bilmiyor yada karıştırdı tamamını bitir diyen hiç bir doktor olmamış bence ben 5 gün kullanayım bırakayım

Letu ya günde 1 kez 5 gün, ya da günde 2 kez 5 gün kullanılıyor. Bazen doktor 6 gün de kullanabilirsin diyor ama o kadar sadece. Orada doktorun aklı karışmıs sanırım. Yumurta büyüklüğünün kontrolü için tekrar çağrıyor bu da genelde ilk muayeneden sonra 7-8. günü oluyor. hayırlısı olsun inşallah..

Ben de letu kullandım ama kutu bitene kadar dememiştir içinde 3 tane var ayrı ayrı birini bitirmeni söylemiştir :) ben sabah akşam 1 tane içtiğimde o bir şasesi bitmişti. Onu demek istemiştir bence. Ama eğer numarası varsa teyit edin doktorunuzdan♥️

Letu ya günde 1 kez 5 gün, ya da günde 2 kez 5 gün kullanılıyor. Bazen doktor 6 gün de kullanabilirsin diyor ama o kadar sadece. Orada doktorun aklı karışmıs sanırım. Yumurta büyüklüğünün kontrolü için tekrar çağrıyor bu da genelde ilk muayeneden sonra 7-8. günü oluyor. hayırlısı olsun inşallah..
klomenle karıştırdı büyük ihtimal ilacı bitir sonra 3 4 gün sonra gel dedi ben 5 gün kullanıp 3 4 gün sonra gideyim bence gidincede sorayım tekrar bilgi için teşekkür ediyorum

Ben de letu kullandım ama kutu bitene kadar dememiştir içinde 3 tane var ayrı ayrı birini bitirmeni söylemiştir :) ben sabah akşam 1 tane içtiğimde o bir şasesi bitmişti. Onu demek istemiştir bence. Ama eğer numarası varsa teyit edin doktorunuzdan♥️
:) özellikle sordum tamamını mı bitireyim diye evet dedi kutuyu bitir 3 4 gün sonra gel bi bakalım dedi özel hastane değil şehir hastanesinde bir doktor olduğu için numarası yok araştırmasam tamamını içecektim yanlış anlatım insanın nelerine maal olacak hiç düşünce yok ne zaman devlet hast. vs tercih etsem hep bi sıkıntı ile karşılarıyorum ya özele de gitmek istemedim yumurta takibi için bir ton ücret tutuyor

:) özellikle sordum tamamını mı bitireyim diye evet dedi kutuyu bitir 3 4 gün sonra gel bi bakalım dedi özel hastane değil şehir hastanesinde bir doktor olduğu için numarası yok araştırmasam tamamını içecektim yanlış anlatım insanın nelerine maal olacak hiç düşünce yok ne zaman devlet hast. vs tercih etsem hep bi sıkıntı ile karşılarıyorum ya özele de gitmek istemedim yumurta takibi için bir ton ücret tutuyor
Çok haklısınız gerçekten insanın boşluğunu yakalamasınlar yeter ki 😏

Back