• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık femara kullanıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr çok şükür bende hamileyimmm. O kadar çok bekledim ki bu anı :) tabi bir hafta sonra netleşicek henüz çok yeniymiş o yüzden haftaya keseye bakılacak inşallah olumlu olur dua edelim birbirimize kızlar :emir_bebek::KK33:

Kızlarr çok şükür bende hamileyimmm. O kadar çok bekledim ki bu anı :) tabi bir hafta sonra netleşicek henüz çok yeniymiş o yüzden haftaya keseye bakılacak inşallah olumlu olur dua edelim birbirimize kızlar :emir_bebek::KK33:
hayırlı uğurlu olsun canım.. sağlıkla keseyi gör.. Femara ilemi ?

Çok teşekkür ederim canım :) evet femara ile ikinci denememde olumlu sonuç aldım çok şükür. Geçen ay çift yumurta atmıştım sağdan ama olmadı. Bu ay da çift attım biri sağda biri sol da
ne mutlu ya.. darısı bize.. ben femara kullandım ve yumurtalarm çok güzel büyüdü.. ama malesef eşimde sorun olduğunu öğrendim.. tedavi sonunda birdaha kullanacam femara.. demek ki etkiliymiş :)

ne mutlu ya.. darısı bize.. ben femara kullandım ve yumurtalarm çok güzel büyüdü.. ama malesef eşimde sorun olduğunu öğrendim.. tedavi sonunda birdaha kullanacam femara.. demek ki etkiliymiş :)
Benim eşimde de biraz hareket düşük canım doktor sorun olmaz dedi ama 1,5 senedir istiyorduk baya uğraştırdı bizi 😃

hayırlısı olsun sizin adınıza çok seivndim,bende bu ay femaraya başlıycam adetinizin 5.günü mü başladınız ve günde iki defamı kullandınız..

hayırlısı olsun sizin adınıza çok seivndim,bende bu ay femaraya başlıycam adetinizin 5.günü mü başladınız ve günde iki defamı kullandınız..
Çok teşekkür ederim. doktorum 4. Gün başlattı akşamları 2 tane içtim ben canım

Ben daha önce femara ile 2 defa hamile kaldım. Biri dış gebelik oldu ikincide 21 haftalıkken kaybettim. Ondan sonra 3 ay daha kullandım gebelik oluşmadı adet oldum. Bu ay kullandım adet olmadım daha 4 gün geciktim. 2 gün gecikince kan verdim 0.100 çıktı. Kullanıpta adet olmayan yada geç olan var mı?

Büyük ihtimal söylenmiştir ama bende söyleyim canım. Özellikle keçiboynuzu kaynatıp içir. Kabak çekirdeği fındık havuç ve muz baya fayda sağlıyor. Bide doktor 10 dk buz kompres önerdi
buz nasıl oluyor cnım ?

Büyük ihtimal söylenmiştir ama bende söyleyim canım. Özellikle keçiboynuzu kaynatıp içir. Kabak çekirdeği fındık havuç ve muz baya fayda sağlıyor. Bide doktor 10 dk buz kompres önerdi
hiç söylenmedi doktor tarafından... ama ben keçiboynuzu özü içiriyorum.. havuç ve muzda yediriorm.. ama buzu ilk defa duyuyorum

Ben daha önce femara ile 2 defa hamile kaldım. Biri dış gebelik oldu ikincide 21 haftalıkken kaybettim. Ondan sonra 3 ay daha kullandım gebelik oluşmadı adet oldum. Bu ay kullandım adet olmadım daha 4 gün geciktim. 2 gün gecikince kan verdim 0.100 çıktı. Kullanıpta adet olmayan yada geç olan var mı?
canım ben varım benimde 1 gün gecikti test yaptım 0. 265 cıktı letü ve gynositol kullanmıştım bugün 3. gun oldu hala gelen giden yok ve hiç adet olacakmışım gibi bir agrım da yok çarşamba randevu aldım doktora gidicem benim 3 yumurtam gelişmişti acaba kist mi oldu ve burdan okudum 0. 100 olup katlanan hamile kalan cokkk muş inşallah ikimizdede bu ay vardır

Back