Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık femara kullanıp hamile kalanlar
- Konu Sahibi Merve758
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #femara #gebekalmakistiyorum gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba bende regl. 5.günü Femera kullandım 5 gün sabah akşam içtim. Aynı zamanda vitamin olarak Gynositol verdi doktorum. Gynositol günde 1 tane içtim. Doktora gittiğimde 22 mm sağda yumurtam gelişmiş. Ovitrella çatlatma iğnesi oldum. İğne olduğum gün ve dün ilişki oldu. Bugün ve yarında olacak. İnşallah hayırla sonuçlanır. Güzel Allah'ım isteyen herkese nasib etsin...
canım inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin. klomenle sonuç alamayınca umudum bitti bakalım bunda sonuç alırız inşallahMerhaba bende regl. 5.günü Femera kullandım 5 gün sabah akşam içtim. Aynı zamanda vitamin olarak Gynositol verdi doktorum. Gynositol günde 1 tane içtim. Doktora gittiğimde 22 mm sağda yumurtam gelişmiş. Ovitrella çatlatma iğnesi oldum. İğne olduğum gün ve dün ilişki oldu. Bugün ve yarında olacak. İnşallah hayırla sonuçlanır. Güzel Allah'ım isteyen herkese nasib etsin...
İnşallah canım, Allah'ın izniyle...canım inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin. klomenle sonuç alamayınca umudum bitti bakalım bunda sonuç alırız inşallah
- 29 Haziran 2019
- 7
- 1
- 6
- 31
Merhabalar. Bende bir yıldır evliyim. salı günü doktora gittim. Adetim gelmiyordu ve bu yüzden gebe kalamıyorum.Doktor pcos var dedi. Gynositol verdi. 3 ay kullan dedi. 4 gündür kullanıyorum. Insallah yararı olur da gebe kalabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah
- 18 Haziran 2019
- 200
- 74
- 18
- 24
Bende klomen kullaniyorum ise yaramiyormu pekicanım inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin. klomenle sonuç alamayınca umudum bitti bakalım bunda sonuç alırız inşallah
İnşallah ben inanıyorum. Allah'ın izniyle olacak...canım inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin. klomenle sonuç alamayınca umudum bitti bakalım bunda sonuç alırız inşallah
Gynositol çok iyi bir vitaminmiş yumurtaları çok iyi besliyormuş. Doktorum herkese önerdiğini söyledi takip ettiği hastalarda faydasını görmüş.Merhabalar. Bende bir yıldır evliyim. salı günü doktora gittim. Adetim gelmiyordu ve bu yüzden gebe kalamıyorum.Doktor pcos var dedi. Gynositol verdi. 3 ay kullan dedi. 4 gündür kullanıyorum. Insallah yararı olur da gebe kalabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah
- 29 Haziran 2019
- 7
- 1
- 6
- 31
Insallah canım , bende faydasını görürüm Rabbimin izniyle. Yeni kullanmaya başladım bir hafta olacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Inşallah ❤Gynositol çok iyi bir vitaminmiş yumurtaları çok iyi besliyormuş. Doktorum herkese önerdiğini söyledi takip ettiği hastalarda faydasını görmüş.
Amin inşallah. Benim yumurtamı 22 m yaptı, boyutu çok iyiYdi. 25 Haziranda o boyuttaylen çatlatma iğnesi oldum. Aynı zamanda gynositol içmeye devam ediyorum. 10 Temmuz bat, artık hayırlısı Allah'tan...Insallah canım , bende faydasını görürüm Rabbimin izniyle. Yeni kullanmaya başladım bir hafta olacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Inşallah ❤
- 29 Haziran 2019
- 7
- 1
- 6
- 31
Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Bana da doktor yumurtaların büyük dedi , catlamamis sadece , gynositol catlamasini sağlar Insallah. Bana 3 ay kullan dedi. Gebe kalmazsan başka doktor ismi verdi ona yönlendirdi. Başka tedaviye gerek kalmadan gebe kalmayı çok istiyorum , nasip olur Insallah , negatif sonuç almak üzücü oluyor , Insallah pozitif sonuçları görürürüz.Amin inşallah. Benim yumurtamı 22 m yaptı, boyutu çok iyiYdi. 25 Haziranda o boyuttaylen çatlatma iğnesi oldum. Aynı zamanda gynositol içmeye devam ediyorum. 10 Temmuz bat, artık hayırlısı Allah'tan...
İnşallah canım, Allah gönlüne göre versin tüm isteyenlerin...Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Bana da doktor yumurtaların büyük dedi , catlamamis sadece , gynositol catlamasini sağlar Insallah. Bana 3 ay kullan dedi. Gebe kalmazsan başka doktor ismi verdi ona yönlendirdi. Başka tedaviye gerek kalmadan gebe kalmayı çok istiyorum , nasip olur Insallah , negatif sonuç almak üzücü oluyor , Insallah pozitif sonuçları görürürüz.
- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 32
- 16 Temmuz 2019
- 187
- 229
- 23
- 41
Aynı ilacı doktorum bana da verdi,eylülde kullnamya başlıycam tatillere denk geldiği için,umarım ihtiyaç olmadan hamile kalabilirm..kızlar bu ay femara verdi doktor olmazsa bir daha ki ay aşılama deneyeceğiz. femara yada aşılama ile hamile kalanlar yazabiilir mi önerileriniz varmı bu konularda
- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 32
süper pozitif çıkmışmerhaba ben pko hastasıyım bu ayda femara kullandım adetim 2 gün gecikti sizce hamilemiyim ?
- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 32
evet 5 haftalık hamileyim :)süper pozitif çıkmış
Canım hayırlı olsun yaa ne güzel bir haber çok sevindim Bende geçen ay kullandım ama olmadı bu ay da iki yumurtam gelişti inşallah olumlu sonuç alırım bendemerhaba ben pko hastasıyım bu ayda femara kullandım adetim 2 gün gecikti sizce hamilemiyim ?
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358