• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp gaz problemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
32
Hanımlar iyi akşamlar. Bu ay ilk defa femara kullandım . İlac başladığımdan beri sürekli bağırsaklarım hareketli, gazım var . İlacın bittiği 15 gün oldu adetime az kaldı hala geçmedi. Üşütmüş olamam ama yine de sürekli ayaklarımın altına sıcak su koydum . Femara kullanıp böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

Hanımlar iyi akşamlar. Bu ay ilk defa femara kullandım . İlac başladığımdan beri sürekli bağırsaklarım hareketli, gazım var . İlacın bittiği 15 gün oldu adetime az kaldı hala geçmedi. Üşütmüş olamam ama yine de sürekli ayaklarımın altına sıcak su koydum . Femara kullanıp böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?
Ne yazik ki ben🙄 hele bide catlatma ignesi yaptıktan sonra berbat halde oluyorum. O kadar sancılı o kadar gazdan şişlik oluyor ki😬 yan etkileri ne yazikki

Ne yazik ki ben🙄 hele bide catlatma ignesi yaptıktan sonra berbat halde oluyorum. O kadar sancılı o kadar gazdan şişlik oluyor ki😬 yan etkileri ne yazikki
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben de ilk defa kullanınca şüpheye düştüm . Siz hamile kaldınız mı ?

Öncelikle geçmiş olsun. Ben 2 ay kullandım öyle bir problem yaşamadım.

canım benim adete 1 hafta kalasıya kadar devamlı gazım vardı

Back
X