Femara Kullanımı Aşılama Süreci

Japon600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
1
0
1
37
Merhaba:KK200:
Bende hikayemi paylaşmak istedim burada herkes birbirine yorumlarla yardımcı olmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla.Kadınların bu şekilde birbirini desteklemesi çok güzel :nazar:Belki benim hikayemde birilerine yol gösterir yardımcı olur tıbkı burdaki hikayelerin bana fikir verdiği gibi. 9 yıllık evliyim eşimdede bendede hiç bir problem olmamasına, her hangi bir korunma yöntemi kullanmamamıza rağmen gebelik olmadı.Akışına bıraktıgımız için bir tedavide yapmadık.Veee bugün zamanının geldiğini düşünerek şehir hastanesine dr gittik ve sürece başladık.:anneadayı:Dr.muz kan tahlilleri, HSG (film çekilmeden önce bir çok yorum okudum bu konuda tecrübesiz olduğum için ve devlet hastanesinde bu süreci geçiren biri olarak asla korkulacak birşey olmadığını belirtmek isterim.Mutlaka bünyeye göre değişiyordur ama bana sadece bir saat öncesi ağrı kesici almamı söyledi dr. ve kesinlikle dayanılmayacak bir acı yaşamadım) ve Sperm testiyle aşılama sürecine başladık.:dua:HSG sonrası birinci ay adet dönemini değil 2.ay Adetin 2. günü çağırdı, Usg ile muayene etti ve aynı gün Femara ile günlük 2 doz alarak 5 günlük kullanım sonrası 2 günlük boşluk +1 (gün 23 nisan tatili ) gün sonra muayene için çağırdı.Bugün 5 günlük femara kullanımı sonrası 2. boş gün kasıklarda hafif ağrılar hissediyorum.Herkeste oluyormu bilmiyorum tecrübeli olanların paylaşmasını isterim.:işsiz:
24 Nisan kontrol olacak ve süreci burada güncelleyerek anlatacağım inşallah.....

Back