Femara kullanarak gebe kalmaya çalışanlar...

he bilemicem o zaman. inşallah güzel bir sonuc alırız valla

Femara bende polip yaptı dikkatli kullanın sürekli kullanmayın ben 2 ay üst üste aşılama yaptırdım o zaman oldu ne olduysa

Femara bende polip yaptı dikkatli kullanın sürekli kullanmayın ben 2 ay üst üste aşılama yaptırdım o zaman oldu ne olduysa
Femarayi 5 kere deniycegini eğer olmazsa SONRA aşılamaya gecegini belirtti ama bende tedirginim açıkçası her ay kullanmak acisindan

ben de bekliyorum valla. keske gelse regl günğm koşa koşa test yapardım bence yapın. en azından kafanız netle

ben de bekliyorum valla. keske gelse regl günğm koşa koşa test yapardım bence yapın. en azından kafanız netleşir
Ya anlayamıyorum ki akıntım çoğaldı kasıklarımda ara ara adet olcakmis gibi ağrım oluyor 3 gündür hu şekilde ha bugün geldi ha yarın gelicek derken 3 gün geçti Emin olabilsem gidip test yapicam

Ya anlayamıyorum ki akıntım çoğaldı kasıklarımda ara ara adet olcakmis gibi ağrım oluyor 3 gündür hu şekilde ha bugün geldi ha yarın gelicek derken 3 gün geçti Emin olabilsem gidip test yapicam
test yapmadan emin olamayacaksın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…