Ben femara ile hamile kaldım canım çatlatma iğnesi falan kullanmadım sadece femara ve ovulasyon takibi yaptım çatlama günü ilişkim oldu sadece ve hamileyim darısı basina insallah
İnsallah rahim filmi cekilmeme gerek kalmadan olur benimde. Allah bagislasin :)1 çocuğum var.
1 sene içinde 5 kez klomen
1 kez de femera kullandım çatlatma iğneleriyle ama olmadı. Gonal f e geçicektik. Ama rahim filmi çekildim. Filmin ikinci ayında hamile kaldım .
Üç ay kullandım canım ama ilk ay ilişki olmadı aksilik oldu ikinci ve üçüncü ay ilişkim olmuştufemara kullandiginiz kacinci ayda hamile kalmistiniz. Saglikla kuvaginiza almayi nasip etsin allah :)
Merhabalar bende ocak ayında klomen kullandım 2 yumurtam çatlamıştı biri çatlamak üzereydi ama dört gün erken Regli oldum bugün de adetimin 3. Günü doktorum femaraya başlattı şimdi ben de şunu düşünüyorum klomende çatladı diye ipne yapmadı femara da çatlayacak olurlarsa çatlatma iğnesi yapayım mı yinede bu yüzden femara hakkında bilgi almaua çalıştım ne dersiniz çat iğnesi yaptırayım mıBen femara ile hamile kaldım canım çatlatma iğnesi falan kullanmadım sadece femara ve ovulasyon takibi yaptım çatlama günü ilişkim oldu sadece ve hamileyim darısı basina insallah
Merhabalar bende ocak ayında klomen kullandım 2 yumurtam çatlamıştı biri çatlamak üzereydi ama dört gün erken Regli oldum bugün de adetimin 3. Günü doktorum femaraya başlattı şimdi ben de şunu düşünüyorum klomende çatladı diye ipne yapmadı femara da çatlayacak olurlarsa çatlatma iğnesi yapayım mı yinede bu yüzden femara hakkında bilgi almaua çalıştım ne dersiniz çat iğnesi yaptırayım mı
Bende ümütle bekliyormfemerayla gebe kalanları bugn ilaçta 3. Günüm ilk kullanm klomen işe yaramadı bende buna geçtm inşallah güzel haberlerimizi vermek nasip olurKızlar hamile kalanınınız varmı femerayla
Bu ay femara kullandım bende ve çok şükür hamileyimBende ümütle bekliyormfemerayla gebe kalanları bugn ilaçta 3. Günüm ilk kullanm klomen işe yaramadı bende buna geçtm inşallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur
Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede duanızda yer verin sizin duanız kabul olur bir melek var içinizdeBu ay femara kullandım bende ve çok şükür hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?