Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Merhaba. 1 senedir evdeyim. Hic korunmadik.Aslinda ilk 5 ay esim cok fazla sehir disina ciktigi icin denk gelmiyor diye cok onemsemedim ovulasyon takip etmedim. Sonra ki 5 ay olmayinca doktora gittim hormon testi yaptirdim esimde sperm testi yaptirdi. Hicbir sikinti yok ikimizde de. Rahim filmi istemediler. Bi ay klomen kullandim olmadi. Femaraya gecirdi doktor direkt. Bu femara ile ikinci ayim ve ovulasyon testi ile de takip ettim. Femara ile hamile kalma basarisi nedir bilen var mi? Ya da hicbir sikinti yokken femara kullanan oldu mu? Yumurtam guzel buyudu her ilactada

Femera bana vermedi bu klomenle 3. Ayım olacak benim de kafam ona takıldı. ama değerlerimizi en iyi bilen doktorlarimiz. Ben de cok soru sormuyorum ne derse yapiyorum. Sen catlatma iğnesi oldun mu? Ve kaç yumurtan vardı?

Klomenle iki yumurtam olmustu igne vermedi yeterli buyukluge gelmis kendi catlar dedi. Kllomenden sonra adetim hep kahverengi geldi nedenini sordum bi sey soylemedi doktor ondan sonra femara verdi. Femara da bir yumurtam olmus oda yeterince buyumus igneye gerek yok dedi

Ben femara ile hamile kaldım canım çatlatma iğnesi falan kullanmadım sadece femara ve ovulasyon takibi yaptım çatlama günü ilişkim oldu sadece ve hamileyim darısı basina insallah

1 çocuğum var.
1 sene içinde 5 kez klomen
1 kez de femera kullandım çatlatma iğneleriyle ama olmadı. Gonal f e geçicektik. Ama rahim filmi çekildim. Filmin ikinci ayında hamile kaldım .

Ben femara ile hamile kaldım canım çatlatma iğnesi falan kullanmadım sadece femara ve ovulasyon takibi yaptım çatlama günü ilişkim oldu sadece ve hamileyim darısı basina insallah

femara kullandiginiz kacinci ayda hamile kalmistiniz. Saglikla kuvaginiza almayi nasip etsin allah :)

1 çocuğum var.
1 sene içinde 5 kez klomen
1 kez de femera kullandım çatlatma iğneleriyle ama olmadı. Gonal f e geçicektik. Ama rahim filmi çekildim. Filmin ikinci ayında hamile kaldım .
İnsallah rahim filmi cekilmeme gerek kalmadan olur benimde. Allah bagislasin :)

Merhabalar bende ocak ayında klomen kullandım 2 yumurtam çatlamıştı biri çatlamak üzereydi ama dört gün erken Regli oldum bugün de adetimin 3. Günü doktorum femaraya başlattı şimdi ben de şunu düşünüyorum klomende çatladı diye ipne yapmadı femara da çatlayacak olurlarsa çatlatma iğnesi yapayım mı yinede bu yüzden femara hakkında bilgi almaua çalıştım ne dersiniz çat iğnesi yaptırayım mı

Eger yeterli buyukluge gelirse zaten doktor igne yapmiyor kendi catlar diye yeteri kdar buyumemisse catlatma ignesi yapar. İgne istiyorum desek bile zaten kendi catlar diye yapmiyor doktorlar diye biliyorum yani ona doktorunuz karar verir

Doktorum dedi söz çatlamışsa bile yüne çatlatma iğnesi yapıcam diye o yüzden sorayım danışayım dedim

Kızlar size birşey sormak istiyorum ben geçen sene femera ile hamile kalmıştım ama zannediyoruz ki pıhtılaşmadan sebep düşük oldu tekrar femera kullanabilir miyim sizce üzerinden neredeyse bir yıl geçti bu şekilde tekrar aynı tedaviyi olan var mı☺

Bu ay femara kullandım bende ve çok şükür hamileyim
Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede duanızda yer verin sizin duanız kabul olur bir melek var içinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…