- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 38
Kizlar yaklasik olarak 5 ay klomen kullandim ve catlatma ignesi ovitrelle oldum fakat hamile kalamadim burda devlet hastanesi de yumurta takibi yapan bir doktorum var ama ben yetinmeyip ozel muhaynaneyede gittim kadin bana yeniden klomen ve gonal f igne verdi igne 700 tl mis ve yumurta takibi icin 800 tl ostedi bende si irlendim bir doktorla konusmaya 150 tl odeyip ciktim spnra evdw agladim agladim kendimi toparladim bu gun adetin 3. Cu gunuydu klomen almak yerine gittim femara aldim 5 gun sabah aksam icicem sonra devlet hastanesine yumurta takibine gidicem sadece femara kullanip catlatma ignesiyle hamile kalan varmi aranizda yada kac yumurta olustu bu femarada yumurtalar biraz daha hassas ve kaliteli oluyormus benim yumurtalarimda direncli sanirim bu arada enfeksiyon kcin bana fitil ve hapta yazmisti o vicdansiz kadin isimlerini bildigim icin hemen onlarida alip basladim ben bu imtihandan gecicem allahin izniyle femara kullananlar bebi bilgilendirirse sevinirim canlar klomende master yaptim da femara ilk kullanisim eger bu ay hamile kalirsam 30 luk almistim zaten 10 tanesini kullanicam 20 lik kalcak onuda kimin ihtiyaci olursa ucretsiz gondercem ben nasiplenirsem baskasida nasiplensin insallah