• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullananlar bakabilirler mi acaba?

Haybinses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
144
45
98
37
Merhaba iki aydır yumurta büyütücü ilaç kullanıyorum çatlama iğnesi ile birlikte ilk ay klomen kullandım göğüslerim baya acıdı ve şişti adet tarihine yakın hepsi geçti ve adet oldum. Bu ay femara kullandım yine Çatlatma iğnesi ile adete 5 gün var göğüslerim şişti ama acı yok yanlarında biraz ağrı oluyor dokununca onun dışında da bir belirti yok bence. Femara kullanıp belirti yaşamadan hamile kalan var mı acaba?

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Bu yazıyı 2,5 yıldır bebek isteyip sonunda amacına ulaşan biri olarak yazıyorum. Rahim filmi , laparoskopi ameliyatı defalarca kullanılmış klomen ve catlatma iğnesi, femara ve catlatma iğnesi... hepsinin sonucu kocaman bir hiç. Bu yazıyı okuyan yada eşi tarafından okunan baba aday adaylarına sesleniyorum Eşinize destek olun ! sakın bu konu yüzünden eşlerinizi üzmeyin! Ben rahim filmi çekildim tek tüp tıkalı cıktı. Sonra bi kürdenedim laporoskopiye girdim ikiside acıkmış dedi doktor. Sonra tekrar klomen ve çatlatma iğnesi sonuç sıfır. Ama eşimin hep üzüntüsünü, stresini hissettim.Bizim çoğumuz olmayacak, çocuk olmazsa evlilik ne ise yarar vb ... Baba adayları sakın yapmayın böyle gerizekalica şeyler! sizin bi kaç saatlik stresiniz eşinizin 1 aylık yumurta hücresini etkiliyor koskoca ayda gebe kalmak için bilimsel olarak hepi topu 4 gününüz var zaten ! Ne zaman ki eşim bana ben seni çok seviyorum evliliğe alışamamıştım ilk başlarda çocukta çok istiyordum. Ama artık çocuğumuz olmasa da önemli değil biz de gezeriz dedi . bi kaç ay sonra çaaat! hamile kaldım. Catlatma iğnesi de olmadım saat gün vb düşünmeden. 30 günde bir gerçekleşen menstüral döngü 3 gün geçti ben sancıdan öldüğüm icin test bile yapmadim o kadar planli olmuyor tedaviler falan.asilama deneyecektik ortalıkta salgın çıkınca askıya aldık. o ay hamile kalmışım. Arada denedigim kürlerin de etkisi olmuştur belki. Ama inanın herşey kafada bitiyor. isteyen bana yazabilir bu konularla alakalı. İsteklerimizin doğru zamanda gerçek olması dileğiyle.

Merhaba iyi aydır yumurta büyütücü ilaç kullanıyorum çatlama iğnesi ile birlikte ilk ay klomen kullandım göğüslerim baya acıdı ve şişti adet tarihine yakın hepsi geçti ve adet oldum. Bu ay femara kullandım yine Çatlatma iğnesi ile adete 5 gün var göğüslerim şişti ama acı yok yanlarında biraz ağrı oluyor dokununca onun dışında da bir belirti yok bence. Femara kullanıp belirti yaşamadan hamile kalan var mı acaba?
Ben Son femarayi asilama icin kullandim ama ortalik karisik diye vazgeçtik. catlatma iğnesi vurulmadim yaza deneyelim diye.daha önce çok klomen kullandım sene basinda femara kullandım catlatma ignesiyle herşey çok yolunda oluyordu hep ama sonuç sıfır. Bu ay şansa kaldım. 6 haftalık hamileyim. adet sancısı hissediyordum hatta adet sancisi diye ilaç içtim 3 gün geçti zoraki test yaptım hamileymişim.

Ben Son femarayi asilama icin kullandim ama ortalik karisik diye vazgeçtik. catlatma iğnesi vurulmadim yaza deneyelim diye.daha önce çok klomen kullandım sene basinda femara kullandım catlatma ignesiyle herşey çok yolunda oluyordu hep ama sonuç sıfır. Bu ay şansa kaldım. 6 haftalık hamileyim. adet sancısı hissediyordum hatta adet sancisi diye ilaç içtim 3 gün geçti zoraki test yaptım hamileymişim.
Çok mutlu oldum adınıza 🥰 Sağlıkla kucağınıza alın inş femarada da tutmadı doktora da gidemedim virüsten dolayı bir sonraki ay yani bu ay adetim çok tuhaf geldi normalde bu kadar gün sürmez hala devam ediyor 7gün oldu herhalde 2 ay ilaç kullandığım için tepki veriyor vucüt ben de anlamadım kesilmeze özele giderim bilemiyorum şuan soğan kürüne de başladım bugün dün kesilmişti adet bugün yine az kan gelmiş hayırlısı😊

Şans değilde nasip diyelim:) Allah nasip ettikten sonra kafaya taksanda oluyor takmasanda... hayırlı olsun

Çok mutlu oldum adınıza 🥰 Sağlıkla kucağınıza alın inş femarada da tutmadı doktora da gidemedim virüsten dolayı bir sonraki ay yani bu ay adetim çok tuhaf geldi normalde bu kadar gün sürmez hala devam ediyor 7gün oldu herhalde 2 ay ilaç kullandığım için tepki veriyor vucüt ben de anlamadım kesilmeze özele giderim bilemiyorum şuan soğan kürüne de başladım bugün dün kesilmişti adet bugün yine az kan gelmiş hayırlısı😊

Bende 2 ay femara kullandım sonuç yok
Bu ay gitmedim bende doktora ama virüsten dolayı değil kendim gitmek istemedim masraflı olduğu için doktora ara verdim🙄

Back