Femara kullanan var mı? Kullanıpta hamile kalanlar?

Turuncubitki

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
20
3
6
30
Merhabalar ben bu ara gebelik istediğim için doktora gittim ve yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim oda femara diye bir ilaç verdi 5 tane hap adetimin 3. günü başladım ve 2 tane hapım kaldı. Benim merak ettiğim bu hapla hamile kalan var mı nasıl oldu bir kez mi kullandınız tecrübeleriniz neler merak ediyorum hamile kalan varsa yazarsa sevinirim bizlere umut olun :)

Merhaba cnm BN yurtdışında yaşiyorum doktorum bana Latrozele diye bir hap verdi hapin Türkiye'de femara olarak geçtiğini duymuştum galiba aynı hap ve adetimin 2. Günü başladım beş gün günde iki tane içtim adetimin 11. Günü doktorum çatlama iğnesi yaptı hamile kaldım ve tek bir yumurtam vardı ama beş haftalıkken düştü ikinci ayı denedik aynı tek yumurtam vardı aynı hap ve igne ile ama ikinci ay olmadı ve bu ay üçüncü ayım üçüncü iğnemi oldum ilk defa iki tane yumurtam oluştu yüzde elli şansınız var Dedi doktor yani hap ve igne ile ve tek yumurta ile hamile kaldım çoğu kişi igne sayesinde hamile kalabiliyor içini ferah tut inşanlah bu ay hamile kalırsın inşanlah bnde kalırım allahım hepimize nasip etsin senin kaç yumurtan vardı cnm

Aaa öyle mi inşallah isteyen herkes hamile kalır mesajınız beni çok umutlandırdı Allah size bana ve isteyen herkese sağlıkla sıhatle bir an önce bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…