Femara ilk deneyimm yardım

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
13
Merhaba , bugün doktorum femara verdi yarın başlayacağım günde 2 adet olmak üzere 5 gün kullanacağım bitirince 2 gün bekleyeceğim 3.günü doktoruma tekrar gideceğim yumurtalara bakıp duruma göre çatlatacak..

Varmı bu şekilde hamile kalabilenler bi umut olursanız :)
Teşekkürler.

Aynı bu şekilde kullandım beni 5.gün çağırdı, sabah gittiğimde daha o günün haplarını atmamıştım. Baktı 19 ve 20 mm 2 yumurta var hapı kesebiliriz artık dedi yani toplam 4 gün kullanmış oldum. Çatlatma iğnesi vurmadı birkaç gün sonra tekrar çağırdı yumurtalar çatlamış mı bakalım diye, gittiğimizde çatlamıştı iğneye gerek kalmadı yani :) şu an 19 haftalık hamileyim, inşallah darısı başına :)

Evet ben varım size moral olsun :) aynı şekilde kullandım kontrole gittim 2 yumurta olgunlaşmıştı biri 13 mm biri 17 mm ,çatlatma iğnesi yaptım çok şükür tuttu şimdi 14 haftalık gebeyim ,ben bu arada incir zeytinyağı kürü de kullandım femara ile eğer hormon değerleriniz normalse pco yoksa araştırın

Ya çok teşekkür ederim hiç bir problemim yok herşeyim normaal hemen bugün alıcam incir yapıcamm

Birde folik asidimi içmeye devam edeyimmi bu süreçte femarayla birlikte ?

Re genesis max kullanıyorum folikasit olarak

askim ben de kullandım nisan ayında ve güzel de yumurtalarım büyüdü gercekten. 2si olgun, 5 yumurtam vardı. ama maalesef gebelik oluşmadı. o kadar ümitliydim ki. insan tedaviye ilk başladığında hemen tutacak sanıyor hayal kırıklığı yaşayıp bir süre ara vermek istedim. ve bu ay hamile kaldım yani femaradan 1 ay sonra. ben gecen ay ilaç kullanmamın da, bu ay gebe kalmamı kolaylaştırdığını düsünüyorum valla. inşallah sağlıkla, güzellikle, huzurla bir gebelik elde edersiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız heyecanlı zamanlaaarr

Birde folik asidimi içmeye devam edeyimmi bu süreçte femarayla birlikte ?
Ben gebelikten önce kullanmaya başlamıştım ,femara kullanınca da kullandım ona ilaveten d vit de yazdı doktor onu da kullandım .bütün tuşlara bastık

Ya çok sevindimm sağlıkla gelsin inşallah :) etkisi devam etmiş olabilir ilacın çok haklısınn Amin güzel dileklerin için

Çoook sevindimm sağlıklaa gelsin ay ne güzel herkes hamile kalabilmiş darısı başımaa ve tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…