Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Femara ile yumurtası oluşanlar
- Konu Sahibi busrasrt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma iğnes femara gebelik klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar bende gecen ay düşük yaptım kürtaj oldum dün adet oldum bende klomenle hamile kalmıştım ,ama kalbi durdu şuan femara ilacını araştırıyorum daha iyimis klomen gibi rahmi inceltmiyomus ,femara hiç kullanmadim ama fiyatı pahalı mis ve rapor ile aliniyormus ,siz nekadara aldınız
Evet kızlar ben klomen kullanıp yumurtası olmayan bir anne adayıyım doktorum bu ay bana femara hapı verdi adetin 4. Günü başlayıp günde 3 kere içeceğim femara kullanan anne adayları bana yardımcı olur musunuz
Femara daha etkili, göğüs kanseri hastalarinda kullanilan bi ilac, devlet karsilamiyor 30 adet 150 tl aldim, klomene oranla basari yuzdesi fazla. Catlatma ignesi ile iki kere kullandim 19 mm oldu yumurtalarim, simdi asilama icin yeniden baslicam.Merhabalar bende gecen ay düşük yaptım kürtaj oldum dün adet oldum bende klomenle hamile kalmıştım ,ama kalbi durdu şuan femara ilacını araştırıyorum daha iyimis klomen gibi rahmi inceltmiyomus ,femara hiç kullanmadim ama fiyatı pahalı mis ve rapor ile aliniyormus ,siz nekadara aldınız
Kuzum herşeyden önce duphaston içmen lazım doktorum bana önce duphaston kullanıp rahmi kalınlaştıracağım bebek düşmesin diye daha sonra femara verdi bn indirimden aldım müşterim var eczacı 100 tl ye verdi banaMerhabalar bende gecen ay düşük yaptım kürtaj oldum dün adet oldum bende klomenle hamile kalmıştım ,ama kalbi durdu şuan femara ilacını araştırıyorum daha iyimis klomen gibi rahmi inceltmiyomus ,femara hiç kullanmadim ama fiyatı pahalı mis ve rapor ile aliniyormus ,siz nekadara aldınız
Hayırlısınolsu
Femara daha etkili, göğüs kanseri hastalarinda kullanilan bi ilac, devlet karsilamiyor 30 adet 150 tl aldim, klomene oranla basari yuzdesi fazla. Catlatma ignesi ile iki kere kullandim 19 mm oldu yumurtalarim, simdi asilama icin yeniden baslicam.
Gerçekten yüksekmiş ama yapcak birşey yok iyi gelsinde haplar gerisini düşünmüyorum artık ben hayırlısıyla sağlıklı gebelik yaşayalımdaEczacı arkadaşım var femara geliş fiyatı 60 TL miş neden pahalıya satıyorlar bukadar ,arkadaşım uzak bir şehirde ben göndereyim dedi ama buraya gelene kadar günler geçer bugün adetimin 2. günü burda 150 TL femara klomen daha uygun klomen kullanacağın yine
Bana da doktorum o ilacı verdi :)Evet kızlar ben klomen kullanıp yumurtası olmayan bir anne adayıyım doktorum bu ay bana femara hapı verdi adetin 4. Günü başlayıp günde 3 kere içeceğim femara kullanan anne adayları bana yardımcı olur musunuz
Pazartesi günü içtim cuma bitiyor. Ama beni kontrol için 26 SUBATTA cagardi yanına biraz geç değil mi. Sizi ilaç bitiminden kaç gün sonra cagardi
Adet başlama gününü 1. gün sayıp 10. Gününde kontrole çağırdı kuzum beniBana da doktorum o ilacı verdi :)
Pazartesi günü içtim cuma bitiyor. Ama beni kontrol için 26 SUBATTA cagardi yanına biraz geç değil mi. Sizi ilaç bitiminden kaç gün sonra cagardi
Femara daha etkili, büyür stres yapmayın guzel sonuc alacaksiniz eminimKızlar bende geçen ay klomen kullandım ce yumurtam gelişmedi. Bu ay femara ya geçtik cuma günü kontrol e gidicem çok korkuyorum yine büyümedi diye
Bende ayniyim arkadasim 26 si cuma gidecegim bende , gec degilBana da doktorum o ilacı verdi :)
Ne zaman bitiyor ilacın tatlım:) ya desene aynı zamanlarda bebiş bekliyor olacağız:) destek olalimBende ayniyim arkadasim 26 si cuma gidecegim bende , gec degil
Çok teşekkür ederim siz kullandınzmı bu ilacıFemara daha etkili, büyür stres yapmayın guzel sonuc alacaksiniz eminim
Aynen birlikte bekleyecegiz gibi duruyor benim asilama olacak insallah, iki kere catlatma ignesi ile denedik olmadi ucuncuye asılama yapalim dedik bakalim. Sende durumlar neNe zaman bitiyor ilacın tatlım:) ya desene aynı zamanlarda bebiş bekliyor olacağız:) destek olalim
Evet kullandim canim, iki kere catlatma ignesi ile denedik olmadi simdi femara ile aşılama yapacağız insallah asla umitsizlige kapilma, stres en buyuk dusmanimizÇok teşekkür ederim siz kullandınzmı bu ilacı
Hiç korkma kuzum bol bol havuç ve ceviz ye iyi düşün iyi olsun tamam mı kuzumKızlar bende geçen ay klomen kullandım ce yumurtam gelişmedi. Bu ay femara ya geçtik cuma günü kontrol e gidicem çok korkuyorum yine büyümedi diye
Amin inşallahhhÇok teşekkür ederim canım inşallah güzel sonuçlar alıırm
Ben bu ay ilk kez femara kullandım, adetin 3 günü başlayıp günde 2 tane aldım. Pco var bende. Güzel büyüttü sağlı sollu 5-6 tane var. solda en büyüğü 21mm oldu, yine solda 19mm olan bir tane daha var. Rahim de iyi kalınlaşmış dedi, 9,5mm olmuş. Çatlatma iğnesi vermedi, gün aşırı ilişki dedi.. ben ilk defa femara kullandım, benim de eczacı tandığım vardı, 100tl ye aldım. İlk defa adetin 2 haftası sağlı sollu yumurtalıklarımın büyüdüğünü hissettim, birkaç gecedir gece sıkışıp tuvalete kalkıyorum, bunlar benim geçtiğimiz aylarda hissetmediğim şeylerdi. Bence çok güzel bir ilaç, bir yan etkisi de olmadı..