• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ile transfer hazırlığı

Beyazyasemin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
370
186
18
Merhaba arkadaşlar
Dondurulmuş embriyo transferi için adetin üçüncü gününden itibaren 5gün sabah akşam femara kullanarak transfer hazırlığına başladık. Yumurtamın büyümesi ve çatlaması takip edilecek. Bu döngüde vücudum gereken rahim kalınlığı ve progesteronu sağlayacak. Bu prosedür ile transfer olan arkadaşlar adet döngünüzün kaçıncı günü yumurtanız kaç mm olmuştu ve çatlamıştı? Yine adet döngünüzün kaçıncı günü transfer olmuştunuz ve transfer olmadan önce progesteron değeriniz kaçtı?
Sürecinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum 🌸

Merhaba arkadaşlar
Dondurulmuş embriyo transferi için adetin üçüncü gününden itibaren 5gün sabah akşam femara kullanarak transfer hazırlığına başladık. Yumurtamın büyümesi ve çatlaması takip edilecek. Bu döngüde vücudum gereken rahim kalınlığı ve progesteronu sağlayacak. Bu prosedür ile transfer olan arkadaşlar adet döngünüzün kaçıncı günü yumurtanız kaç mm olmuştu ve çatlamıştı? Yine adet döngünüzün kaçıncı günü transfer olmuştunuz ve transfer olmadan önce progesteron değeriniz kaçtı?
Merhabalar ben de transfer hazırlığındayım adet olmayı bekliyorum ve araştırdığım kadarıyla natürel bi döngü yapmaya çalışıp rahmi o şekilde kalınlaştırıyorlar 🙏🏻 merak ediyorum ben de deneyimleyen varsa

Merhaba arkadaşlar
Bende 5 gün femara kullandim adetim duzensiz oldugu icin. Pcos var 18. gün 19mm yumurtam vardı. O gün catlatma ignesi oldum. Tam 1 hafta sonra transfer oldum. Transferden 3 gun once progestan fitile basladim. Progesteron hormonum transferden onceki gün 26 ya da 25 mi ne çıkmıştı. Transfer gunu de ayni şekilde

Merhaba arkadaşlar
Merhaba bende transfer surecindeyim letu diye famera nin bir degsiik ilacını kullanıyorum dün bitirdim cuma günü muayene olacagim

Arkadaşlar bu benim ikinci femara ile transferim zaten. İlkinde yine 5 gün femara kullanmış ve şu şekilde ilerlemişti.
Döngünün
12.günü yumurta 16,5mm - endometrium 6mm
14.günü yumurta 21,5mm - endometrium 8,5mm
15.günü yumurta 24mm endometrium 9,5mm benim doktorum çatlatma iğnesi vermiyor kendisinin çatlamasını bekliyor. Bugün LH 61 çıkınca yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşıldı ve döngünün 21.gününe transfer planlandı.
Bu süreçle pozitifi gördük ancak maalesef 8.haftada kalbi durdu.

Şimdi ikinci transfer için de aynı şekilde hazırlanıyoruz. Bir öncekine göre yumurta gelişimim daha yavaş. Bugün döngümün 15. günü yumurta 16,5mm endometrium 7,5mm. Öncekine göre yumurta boyutu daha küçük ama bu boyuta göre rahim kalınlığı daha iyi. İki gün sonra yeniden gideceğim ve LH hormonuna bakılacak. Bildiğim kadarıyla yumurta 18mm den sonra çatlamaya başlıyor. Geçen sefer 24te çatlamıştı. Belki de bu sefer daha küçük çatlayacak diye düşünüyorum.

Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler 🌸

Back