Belki yerleşmedir kanki inşallahtam vajinanın üzerinde batmalar oluyor bugün ne sağda ne solda tama ortada
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız
- Konu Sahibi Bozobrgul
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
bilmiyorum inaşşalh yaBelki yerleşmedir kanki inşallah
İnşallah canm benmbilmiyorum inaşşalh ya
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
sende nasıl gidiyor belirtilerİnşallah canm benm
Benm dream bi hareket falan yaptığı hemen kasıklarım ağrıyor anı harekette ağrıyor biden anlamadım batmı yokmu allah bilir eğer yoksa bunlar bir oluyorsende nasıl gidiyor belirtiler
Kanki göbeğimde kasılmalar varda yürüyünce çok ağrıyorbilmiyorum inaşşalh ya
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
dün sabah çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım dün akşamda kahverengi lekelendim normalde adetten önce olurdu ama 1 gün önce olurdu 3 gün önce oldu bu sefer ve sarı akıntım var beyaz giydim bilerek net sarı ve sulu bir akıntı inşallah istediğim nasip olurKanki göbeğimde kasılmalar varda yürüyünce çok ağrıyor
Hadi inşallah kankicim bi test al istersen yarın sabah dene yoksa bekledün sabah çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım dün akşamda kahverengi lekelendim normalde adetten önce olurdu ama 1 gün önce olurdu 3 gün önce oldu bu sefer ve sarı akıntım var beyaz giydim bilerek net sarı ve sulu bir akıntı inşallah istediğim nasip olur
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
beklemek en iyisiHadi inşallah kankicim bi test al istersen yarın sabah dene yoksa bekle
Aynen kanki beklebeklemek en iyisi
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
iyiyim canım bugün adet günüm henüz olmadım ağrılarımda yok denecek kadar az ama aşırı halsizim yürürken bacaklarımı bile oynatmakta zorlanıyorum ( hatta covid mi oldum diye düşünmeye başlıycam nerdeyse )dün akşam iç çamaşırım beyazdı ya bir baktım baya kahverengi lekelenmişim adet başlangıcı gibi durdu ama gerisi gelmedi beklemedeyim.Kanki naptın nasılsın
Hafi bakalım hayırlısı bende adet günü bekliyorum ara ara adet ağrısı midem yanıyor bide sanki ağız kokum var anlamadım bide arada sağ kasığım batma geliyo okadariyiyim canım bugün adet günüm henüz olmadım ağrılarımda yok denecek kadar az ama aşırı halsizim yürürken bacaklarımı bile oynatmakta zorlanıyorum ( hatta covid mi oldum diye düşünmeye başlıycam nerdeyse )dün akşam iç çamaşırım beyazdı ya bir baktım baya kahverengi lekelenmişim adet başlangıcı gibi durdu ama gerisi gelmedi beklemedeyim.
Bide dün değil öbürgün sol göğsüm öyle sızladı sızla anlatamam nie acabaHafi bakalım hayırlısı bende adet günü bekliyorum ara ara adet ağrısı midem yanıyor bide sanki ağız kokum var anlamadım bide arada sağ kasığım batma geliyo okadar
Belki kimyasal gebeliktir bi yarın kan veriyiyim canım bugün adet günüm henüz olmadım ağrılarımda yok denecek kadar az ama aşırı halsizim yürürken bacaklarımı bile oynatmakta zorlanıyorum ( hatta covid mi oldum diye düşünmeye başlıycam nerdeyse )dün akşam iç çamaşırım beyazdı ya bir baktım baya kahverengi lekelenmişim adet başlangıcı gibi durdu ama gerisi gelmedi beklemedeyim.
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
kuzu inşallah hayırlısı olsun ben hastalandım hatta bu ay çok ağrılı oldu c lifeden kaynaklı muhtemeeln çünkü asla bu kadar ağrım olmadıGöğüs ağrım başladı dün akşamdan beri öncesinde sızlıyordu çok şimdi ağrıyor adetime 2 gün var karnım ağrıyor midem yanıyor özellikle uzanınca hissediyorum sırtım ağrıyor
Hadi ama bak bırakma birdahaki kullan kalanı kullankuzu inşallah hayırlısı olsun ben hastalandım hatta bu ay çok ağrılı oldu c lifeden kaynaklı muhtemeeln çünkü asla bu kadar ağrım olmadı