Ben ilk kez bu tedaviye başlıyorum ve doktorum direk femara verdi. Sanırım femara daha etkili bir ilaç. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza :) bende güzel haberler verebilirim inşallahBen varim, 3 4 kere klomen kullandım tutmadı, 2 kere de letu kullandım yine olmadi. Doktorumun dediğine göre klomene göre letu ve femara daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş.
En son adetin 4. Gününde ilk kez femaraya başladım 5 gün sabah akşam içtim, adetim bitince de 2. Kez hsg çekildim. Bi tane 18 mm yumurtam gelişti catlatma iğnesi verdi doktor ve tuttu çok şükür. Ama bu tamamen nasip meselesi, çünkü bunlar olmadan 1 ay önce aşılama oldum gonal f iğne ile 2 tane yumurtam olmustu tutmamisti.
İnşallah bu sefer sizde sağlıklı gebelik elde edersinizbenim sürecim bu şekildeydi.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bende aralık ayında rahim filmi çekildim şükür temizdi geçen ay klomen içtim.23m iğne vurdu olmadı bu ay femara içtim adetin 3.günü 5 gün cuma kontrolde 10m di bakalım yarin tekrar gideceğim büyük ihtimalle çarşamba iğneyi vuracak rabbim hayırlısını versin tezelden hepimize ben daha önce 3 kez kimyasal gebelik geçirdimBen varim, 3 4 kere klomen kullandım tutmadı, 2 kere de letu kullandım yine olmadi. Doktorumun dediğine göre klomene göre letu ve femara daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş.
En son adetin 4. Gününde ilk kez femaraya başladım 5 gün sabah akşam içtim, adetim bitince de 2. Kez hsg çekildim. Bi tane 18 mm yumurtam gelişti catlatma iğnesi verdi doktor ve tuttu çok şükür. Ama bu tamamen nasip meselesi, çünkü bunlar olmadan 1 ay önce aşılama oldum gonal f iğne ile 2 tane yumurtam olmustu tutmamisti.
İnşallah bu sefer sizde sağlıklı gebelik elde edersinizbenim sürecim bu şekildeydi.
Allah razı olsun tesekkur ederimBen ilk kez bu tedaviye başlıyorum ve doktorum direk femara verdi. Sanırım femara daha etkili bir ilaç. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza :) bende güzel haberler verebilirim inşallah
Sagolasin Allah razı olsun canım. Benim hiç daha önce tutmadı hatta aşılama oldum iki yumurtam vardı onda da tutmamisti. Hem femara hem 2. Kez hsg ile nasip oldu bu sefer. Hemde bi tane vardi 18 mm.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bende aralık ayında rahim filmi çekildim şükür temizdi geçen ay klomen içtim.23m iğne vurdu olmadı bu ay femara içtim adetin 3.günü 5 gün cuma kontrolde 10m di bakalım yarin tekrar gideceğim büyük ihtimalle çarşamba iğneyi vuracak rabbim hayırlısını versin tezelden hepimize ben daha önce 3 kez kimyasal gebelik geçirdim
Inslalah kuzum Rabbim.büyüktür ah bizim bu bebislerin zamanı pek belli olmuyor okadar uğraşma sonucu maşallah çat kapı gelmis saglikla gelsin bebisin canim ilaç sonrası rahim filmini ilk sende duydum.canim normalde adetle hmm cekiyolaryaSagolasin Allah razı olsun canım. Benim hiç daha önce tutmadı hatta aşılama oldum iki yumurtam vardı onda da tutmamisti. Hem femara hem 2. Kez hsg ile nasip oldu bu sefer. Hemde bi tane vardi 18 mm.
İnşallah bu sefer kaliteli yumurta gelişirde bebeğin tutunur canım Allahin izniyle
Aynen öyle biseyler nasip oluyor işte, bilemiyoruz ne zaman olacağını. En garanti verdiğimiz an olmuyor sonradan oluyor mesela, hersey allahin takdiri. Ben ilk rahim filminde de korunmamistim ama ilaç kullanmamistim o ay. Şimdi önce adetliyken femaraya başlattı, adet biter bitmez de rahim filmi çektirdi doktorInslalah kuzum Rabbim.büyüktür ah bizim bu bebislerin zamanı pek belli olmuyor okadar uğraşma sonucu maşallah çat kapı gelmis saglikla gelsin bebisin canim ilaç sonrası rahim filmini ilk sende duydum.canim normalde adetle hmm cekiyolarya
Aynen öyle biseyler nasip oluyor işte, bilemiyoruz ne zaman olacağını. En garanti verdiğimiz an olmuyor sonradan oluyor mesela, hersey allahin takdiri. Ben ilk rahim filminde de korunmamistim ama ilaç kullanmamistim o ay. Şimdi önce adetliyken femaraya başlattı, adet biter bitmez de rahim filmi çektirdi doktor
Bebek tutunursa da bisey olmaz bi sıkıntı olmaz demişti bana
Canım onu bilmiyorum çok teşekkür ederim bu arada. İlk rahim filmini başka doktorda cektirdim devam etmedim onunla sadece kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu o yüzden. Kendi doktorum da şüpheli buldu. Aşılama yaptirmistim tutmayınca artık bende göreyim 2. Rahim filmini çekelim dedi. Bende ilaç kullanıcagimi bile bilmiyordum ama başlayalım dedi. Her doktor farklı yöntem uyguluyor çünkü. Aşılamayi büyük ihtimal diğer ayda isteyebilirlerDilos6342 canım gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Ben 2 ay klomenle olumsuz bi tedavi süreci geçirdim. (Pcos var 1 yılı geçtik) İlk adetimle farklı bi doktora gitmek istiyorum rahim filmi için. Sonrası da aşılama. Sorum şu rahim filminin çekildiği ay aşılama yapılabiliyor mu acaba? Sen femara ve rahim filmini aynı ay kullanmışsın sanırım
İnşallah rahim filmi vesile olurCanım onu bilmiyorum çok teşekkür ederim bu arada. İlk rahim filmini başka doktorda cektirdim devam etmedim onunla sadece kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu o yüzden. Kendi doktorum da şüpheli buldu. Aşılama yaptirmistim tutmayınca artık bende göreyim 2. Rahim filmini çekelim dedi. Bende ilaç kullanıcagimi bile bilmiyordum ama başlayalım dedi. Her doktor farklı yöntem uyguluyor çünkü. Aşılamayi büyük ihtimal diğer ayda isteyebilirler
İnşallah rabbim isteyen bütün herkese nasip eylesin hayırlısıyla inşallahİnşallah rahim filmi vesile olur