• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ilaç

tosbikbiri

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
67
12
8
femara ilacın ikinci ayındayım. İlk ayımda çatlatma iğnesi ile gebelik elde edemedik bu ay yumurtam kendiliğinden çarladı yarın kan vereceğim. Sizce umudumu yüksek tutmalımıyım kendi çatladığı için ümitleniyorum ve kasıklarımda baskı hissediyorum sürekli

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. 1.5 senelik evliyim iki ay femara ve otrivelle denedim olmadı. Geçen ay ilaçlı rahim filmi çektirdim o yüzden korunmamı söyledi doktor. Bu ay tekrar femaraya başladım inşallah olur. Kasıklarda baskı ve ağrı hissi regl ve gebeliğin ortak belirtilerinden bu yüzden kesin bişey söylemek zor tecrübeme dayanarak. Kendinizi fazla dinlemeyin dua edin ve Allaha emanet edin. O en hayırlısını verir inşallah 🙏🏻

femara ilacın ikinci ayındayım. İlk ayımda çatlatma iğnesi ile gebelik elde edemedik bu ay yumurtam kendiliğinden çarladı yarın kan vereceğim. Sizce umudumu yüksek tutmalımıyım kendi çatladığı için ümitleniyorum ve kasıklarımda baskı hissediyorum sürekli
Kan verdiniz mi

Canım banada verdi regl olunca baslicam ilk defa 14 aylik evliyim olmadi bir turlu hicbir sebep yok ama olmadı rabbim femara aracılığıyla nasip etsin insallah bir vesile ile dermanimizi gondersin psikolojim cok bozuk

Back