özelden yazıcam sana şimdi banlanmayalım ..yok valla moralim bozuldu ilk günler iyiydi dolgunlaşmıştı göğüslerim ama regli zamanım geldiği içinmiş.. sonradan ufaldılar yine..ben kullanmaya devam edeceğim yinede ..bahsettiğin yağın faydasını gördünmükafamçokkarıştı[/QUOT
evet cnm ben gordum faydasını ama senın kullandıgın kremıde kullanmak ıstıyorum bulursam tabı:jeyyar:
özelden yazıcam sana şimdi banlanmayalım ..yok valla moralim bozuldu ilk günler iyiydi dolgunlaşmıştı göğüslerim ama regli zamanım geldiği içinmiş.. sonradan ufaldılar yine..ben kullanmaya devam edeceğim yinede ..bahsettiğin yağın faydasını gördünmükafamçokkarıştı[/QUOT
evet cnm ben gordum faydasını ama senın kullandıgın kremıde kullanmak ıstıyorum bulursam tabı:jeyyar:
ne kadar süre kullandın ? nasıl etkisini gördün yazsana canım bide markası varmı nerde bulunur
baktım canım siteside ,sağlık bakanlığınca iznide var ama bana henüz bir etkisi olmadı malesef
ben daha önce kullanmıştım femagis hiç etkisini görmedim belki bende etki etmedi bilmiyorum
net hatırlamasam da sanırım iki ay kullanmıştım
arkadaşlar, var mı femagise devam edip memnun kalanlar, ben son çare evdekine başlıyorum bugün, küçücük göğüslerim ya, çok mutsuz ediyorlar beni, ne olur kullananınız varsa yarumlarını yazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?