canım ben bu kremi uzun araştırmalar sonunda aldım;hemen anlatayım;
1..bu kremin içinde östrojen hormonu kesinlikle yok.tayland'da bulunan bir bitki var adı da Pueraria Mirifica extract ( Guao Krua).tamamen doğal,göğüs büyütücü etkisi yeni kanıtlanmış bir bitki.
2..ben bu ürünü kullanıyorum.3.ayımdayım ve çok düzenli kullandım,ilk ay hafif bi dolgunluk verdi ama şuan eskiye oranla bayağı büyüdü,eski sütyenlerim artık çok sıkıyor,80takıyodum şimdi 85ancak oluyo,belkide 90bile olur valla denemedim.
3..bu ürünü aldığım kişi üstüne basa basa şunu söyledi:KESİNLİKLE BİR ANDA BIRAKMAYIN.
ben de onun dediği gibi talimatlara uyuyorum,kremle birlikte nasıl kullanılacağı da gönderiliyo,yeterli dolgunluğa ulaştıktan sonra 1ay sadece geceleri sürüyosun,sonra zamanla azalan bi yönerge var,gerisini unuttum valla,ben şimdi 1ay sadece gece sürme faslındayım.
yan etkisi olabileceğini ben de düşünmüştüm,hem çok araştırdım hemde aldığım kişiyle uzun uzun konuştum,yan etkisinin olmadığını,ürünün tamamen doğal oldğunu hatta içindeki o bitkinin kansere karşı koruyucu etkisinin olduğunu söyledi,ben de internetten araştırdım tabiki ve dediklerinin doğru olduğunu gördüm:)))
çok detay verdim,yeter sanırım:))
sorun olursa yanıtlayabilirim canım