Fem dergisi mi final dergisi mi?

fem süper bence..ben onunla hazırlanmıştım.öss ye çok yakındı sorulur..şuan kuzenlerimde fem alıyorlar.çok beğendiler.

kızlar ygs kitapları mı alıcaz alırken? biraz araştırayım dedim öss diye bişey geçmiyor artık...ben ilk sınava girdiğim de öss öys vardı:)

eregli, finalin sitesine girdim.ygs-lys dergi fiyatları.ygsnin de ne olduğunu öğrendim:)
Fiyatı : 343,00 TL(KDV Dahil)
Peşin Fiyatı %10↓ : 308,00 TL(KDV Dahil)
Havale ile %3↓ : 298,00 TL(KDV Dahil)

ben final yayınlarına ağırlık vererek çalıştım sınava 2006da össye girdim sınav sistemi henüz değişmiş olmasına rağmen sorulara karsı hiç yabancılık çekmedim.soruları öss sorularına çok yakın.finalden şaşmayın derim (;

Ben final dersanesine gidiyorum ve dersanemdende yayınlarındanda memnunum.. Sana şöyle bir örnek veriyim. Benim dersaneden bir arkadaşım bizim kendi sınavlarımızda 330-340 yapıyordu. Fem'in sınavına girdi 420 yaptı.. Yayınları çok basit. Final ayrıntıya inmeyi sevmez.. Ölü noktaya atışı yapar 12'den vurur.. O yüzden kesinlikle final..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…