Fem dergisi mi final dergisi mi?

bazyy senin mesjını okudum bende 29 yaşındayım 3 cocukla hazırlanacağım karar verirsen banada söylermisin canım.sen hangi bölüm istiyorsun

ben geçen yıl femin dergilerini kullandım gayet kaliteli. Soruları öss sorularına çok yakın. Ben çok memnundum kesinlikle tavsiye ederim.

bazyy senin mesjını okudum bende 29 yaşındayım 3 cocukla hazırlanacağım karar verirsen banada söylermisin canım.sen hangi bölüm istiyorsun

ne güzel canım yaa çok sevindim(yandaş bulmama)alkisalkisalkis ben sözel 2 den hazırlanıcam türkçe öğretmenliği ilk tercihim sonra tarih öğretmenliği..ikisinden biri yani sen hangi bölümden hazırlanmak istiyorsun.bu arada ben bir dersaneye yazıldım....

bende evliyim ve 24 yaşındayım
bende bu sene sınavlara gireceğim
çocuğum yok ve okumayı planladığım için onu erteledim şimdilik
bende sizdenim

kızlar ben bir yıl fem le bir yıl finalle hazırlandım evet final pahalıdır ama onu aldığınız okudğunuz çözdüğünüz zaman başka bir kitaba kesinlikle ihtiyaç duyulmuyor ve femle hazırlanıp össye girdiğimde sorular çok zor gelmişti
finalle girdiğimde ise sınavda resmen finalin dergisinde çözdüklerimden daha kolay sorularla karşılaştığımı farkettim hatta o kadar yeterli bilgiye sahiptim ki bi kutucuk olsa kenarda bu soruyu böyle çözdüm bu yolu da var yada cevap a şıkkı çünkü b şıkkı şöyle c şıkkı böyle d şıkkında bu durum var diye açıklama bile yapabilecek düzeydeydim.braz fazla para vericeksiniz evet ama ihtiyacınız olan tüm kaynaklar dergilerde eklerle size sağlanacak ayrıca emeklerinizde boşa gitmiycek
hayırlısı olsu şimdiden Allah yüzünüzü kara çıkartmasın

bazy ben ts dan hazırlanacam ama en çok psikoloji okumak istedim en büyük hayalimdi.ama o eşit ağırlıkta bilmiyorum ne yapmalıyım matematik1 belki calışırsam yapaım ama mat 2 zor.aslında karar aşamasındayım.ea hazırlansam imkansızın peşindenmi gitmiş olurum.mat. yetenek işi herhalde o da bende yok.ben türkçe yada zihin engelliler öğr .istiyorum s da ama gözüm psikolojide.bu yıldan çok umutlu değilim 1.5 yaşında oğlum var artık seneye dershaneye giderim.zihin engelliler öğr. istiyorum çünkü otizimden çok çektin otistik oğlum vardı

Kızlar evde sadece dergilerle hazırlanmak iyi bir bölüm kazanmak için yeterli olur mu sizce? Tıp Fakültesi , Hukuk gibi?

Kızlar evde sadece dergilerle hazırlanmak iyi bir bölüm kazanmak için yeterli olur mu sizce? Tıp Fakültesi , Hukuk gibi?

canım tıp fakültesi için dershanelerde bile başarı grupları olur o öğrenciler orda ders alır eğitim görür umudunu kırmak istemem ama çok zor o şekilde tüm zamanını derse vermen gerekir.başka hiç bir şeyle uğraşamazsın.hukuk ise tıp kadar zor değil çünkü tıp fakültesi ilk 1000deki öğrencileri alırken hukuk 70000e kadar geriler Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

canım üzüldüm inan.....şöyle söyliyim mat 1 evet halledilir..bende mat2 çalışsammı diye düşündüm ve sordum..aslında mat2 mat 1 den kolaydır hep formüldür ama çok soru çözmen lazım falan dediler..yani ben kendi adıma hepsine birden yetişemicemi düşünüyorum mat 1 mat 2 sözeller......oğlum (2yaşında)....ea için günde 3-4 saatle başlayıp 6-7 saate kadar çalışman lazım dediler ama bu kişiye göre değişir bence...yani bilemiyorum zaman sorunun olmıcaksa neden olmasın canım

canım artık tm ts fm ayrımı yok yaptığın soruya göre griyorsun bölüme puan değişimi olmuyor

Kesinlikle fem diyorum,ben de fem le hazırlanmıştım,sorular çok çok kaliteli,konu anlatımıda çok güzel,öss ye yakın tarzda sorular soruluyor..

final kesinlikle... şaşmayın finalden ,dergileri kitapları fln cok kaliteli ben mühendislik okuyorum 3e geçtim...
bu yıl tekrar ea dan sınava giricem finalle hazılanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…